УКР РУС

Німеччина перемогла Іспанію у видовищному матчі і виграла Євро-2017 U-21

30 червня 2017 Читать на русском

Збірна Німеччини переграла Іспанію у фіналі молодіжного Чемпіонату Європи.

Переможний гол забив півзахисник Герти Мітчелл Вайзер

У першому таймі Бундестім повністю переграла Фурію Роху. Іспанія не завдала жодного удару у площину воріт, поступилась у володінні м'ячем і лише раз загрожувала німцям, але Беллерін ударом головою пробив повз ціль.

Натомість Німеччина створювала момент за моментом. Поки не досягли мети, німці встигли добряче навантажити Кепу. Макс Майєр пробивав у стійку, з ударом Гнабрі справився голкіпер, а ось диво-постріл Вайзера нарешті вразив ворота. Екс-хавбек Баварії навісним ударом головою перекинув стража воріт іспанців і шокував його партнерів, які не могли повірити у реальність такого гола.

По перерві Іспанія нарешті прокинулась і почала бомбардувати ворота суперника. Утім неймовірний Юліан Поллерсбек тягнув смачні удари іспанських зірок. Один із найкращих гравців Євро-2017 Сауль намагався повторити гол, який забив Доннаруммі, але цього разу воротар виявився сильнішим. Себальйос пройшов захист німців, однак не влучив. Численні навіси та простріли – все виявилось марно проти самовідданої оборони і фарту молодіжної збірної Німеччини.

Євро-2017, U-21. Фінал

Німеччина U-21 – Іспанія U-21 – 1:0

Голи: Вайзер, 40