УКР РУС

Німеччина - Україна: надійний П'ятов, мовчазний Зозуля. Наші оцінки

13 червня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" оцінює внесок гравців збірної України в матчі Євро-2016 проти Німеччини.

Оцінки: 5 - відмінно, 4 - добре, 3 - задовільно, 2 - погано, 1 - жахливо

Андрій П'ятов - 5

Тішить, що непорозуміння у грі з Румунією так і залишилось непорозумінням товариського матчу. В офіційних іграх Андрій - стіна, за якою наша збірна може відчувати себе у безпеці. Ну, практично завжди... Андрій виручав, але він не всесильний, двічі все ж довелось виймати м'яча з воріт.

Однак рахунок міг стати 2:0 на користь німців набагато раніше. Пятов двічі врятував Україну після виходів Хедіри та Озіла один на один з воротарем.

Артем Федецький - 4

Артем традиційно дуже активно діяв в атаці, допомагаючи на фланзі Андрієві Ярмоленку. Не ідеальний матч Федецького, проте в цілому - досить якісна та надійна гра.

Євген Хачеріді - 4

Йоахім Льов зробив все, щоб ускладнити життя Хачеріді. У грі з силовими форвардами Женя незрівнянний, проти швидких і спритних - виникають проблеми.

Хачеріді міг забити перший м'яч України на Євро-2016. Супершанс - удар головою після кутового та сейв СуперНоєра!

Ярослав Ракицький - 4

Див. Хачеріді. У Яріка був свій супершанс - штрафний удар з дальньої дистанції у другому таймі, хороший постріл в кут, але і тут Ноєр виявився на висоті.

З негативного - саме Ракицький привіз штрафний, який завершився першим голом.

Шевчук – 4

Див. Артем Федецький. Таке відчуття, що капітанська пов'язка додала В'ячеславу ще більше сил і впевненості, і він не менш активно підключався до атак, аніж Федецький. У Шевчука навіть був непоганий момент забити - з середньої дистанції пробив повз ціль, поряд з ближнім кутом.

Тарас Степаненко – 3,5

Непогана гра Тараса, не провальна. Важкувато йому було проти однієї з кращих центральних ліній світу, але назагал Степаненко відпрацював на рівні. В атаці запам'ятався підключенням у штрафну і прострілом у фірмовому стилі кунг-фу - на щастя, поблизу не виявилось голови суперника.

Сергій Сидорчук – 3,5

Непогано в атаці, гірше - в захисті. Сергій допустив ключову помилку матчу, втративши при стандарті Мустафі. Але хіба дорікнеш Сидорчукові, який примудрився після цього двічі (!) прокинути м'яча між ніг чемпіонам світу?! Зрозуміло, що такі фінти очок не приносять, проте вони стали складовою непоганої гри Сергія на атаку.

Віктор Коваленко – 3,5

19-річний Коваленко у грі збірної України каші не зіпсув. Не губився, заробив фол на Кроосі, прокинувши м'яч повз Метра гри у центрі поля. Проте всі вже давно відзначають той момент, що Віті на 90 хвилин матчу не вистачає.

Андрій Ярмоленко - 4

Хороший матч Андрія. Не феєричний, однак загалом непоганий. Видав шикарний пас на Коноплянку, проте той не забив.

Євген Коноплянка - 4

Див. Ярмоленко. Класний шанс упустив на старті матчу - витяг Ноєр. Потім був момент після передачі Ярмоли та сейв від Жерома Боатенга, який вибив м'яч з лінії.

Роман Зозуля - 2

Написати, що Рома відволікав на себе увагу захисту збірної Німеччини? Відволікав. Але його гра як нападника була вкрай неефективною.

Євген Селезньов - 3

Селезньов настирно увійшов у гру. Чого лише вартий момент, коли Женя міг використовувати ляп захисника, скинув м'яч назад Нойєру. Мануель відтіснив Селезньова від м'яча як польовий гравець, і це був ризикований хід воротаря, котрий ледь не привіз пенальті.

А ви згодні з оцінками? Напишіть в коментарях!