УКР РУС

Німеччина – Україна: Флік назвав три зіркові втрати Бундестім на товариську гру

11 червня 2023 Читать на русском

Головний тренер збірної Німеччини Ганс-Дітер Флік розповів, хто з його підопічних пропустить поєдинок проти України.

Товариські матчі
завершено
-

"Завтра ми зустрінемося з командою, країна якої перебуває в дуже складній ситуації. Ми з нетерпінням чекаємо на поєдинок, адже наш суперник вміє грати в хороший футбол. Ми хочемо допомогти кожному побачити привабливий матч.

Німеччина визначилась із заявкою на червневі матчі, серед яких гра з Україною

З Україною точно не зіграють Ілкай Ґюндоґан та Робін Госенс, які прибудуть до нашого табору тільки 14 червня. Також під питанням участь Тімо Вернера. За ним ми спостерігаємо щодня. Невиклик Зюле? У підготовці до Євро-2024 важливо, щоб кожен гравець був у найкращій формі.

Важливо лише, щоб він був на піку – також у плані фізичної підготовки. Великі турніри часто показували, що при достатній підготовці можна досягти багато чого. Я ціную Нікласа і мені він дуже подобається. Він знає мою думку про це, тому все сказано", – цитує Фліка офіційний сайт Німецького футбольного союзу.

Зауважимо, що Ґюндоґан та Госенс зіграли у вчорашньому фіналі Ліги чемпіонів, через що отримають відпочинок та приєднаються до команди 14 червня. Вернер же отримав виклик до збірної, але ризикує не зіграти проти "синьо-жовтих" через пошкодження.

Ребров повернувся: конфлікт інтересів у воротах збірної України і ще два моменти, які насторожують