УКР РУС

Німеччина – Словаччина. 1/8 фіналу Євро-2016. Анонс

26 червня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

"Футбол 24" представляє анонс матчу 1/8 фіналу Євро-2016, в якому зійдуться національні збірні Німеччини та Словаччини.

Німеччина – Словаччина

26 червня, 19:00. Лілль, "П'єр Моруа"

Головний арбітр: Шимон Марчиняк (Польща)

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", а також текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Німецька машина", схоже, ще не досить розігрілась впродовж групового етапу, але, попри це, до 1/8 фіналу підопічні Льова пробилися з першого місця. Сьогодні їм протистоятиме Словаччина, яка вийшла з групи завдяки перемозі над Росією. Звісно, словаки виглядають не такими переконливими, як німці, але на цьому Євро вже було достатньо неочікуваних результатів, тому, попри зовнішню очевидність результату, завжди залишається шанс на маленьке словацьке диво.

Останній матч в групі забрав у німців багато сил

"Бундестім" провела 3 матчі в групі, з яких два закінчилися перемогою. Але ці результати не можна назвати характерними для німців, адже за час групового етапу вони занесли в свій актив лише 3 м'ячі. Така не зовсім німецька результативність наштовхує на думку, що хлопцям Йоахіма Льова бракує гостроти в атакувальних діях. А українська збірна, попри свій провальний виступ і неможливість реалізувати моменти біля воріт Нойєра, показала, що німці не такі вже й ідеальні в захисті. Безперечно, в Німеччини є слабкі сторони, але досі їй щастило їх зводити до мінімуму, і "на класі" здобувати перемоги. Зі словаками німцям може бути так само складно, як і з Північною Ірландією, адже суперник знається на обороні, а в атаці може покладатися на індивідуальну майстерність лідерів.

Словаки вирвали нічию в Англії і "застрибнули" до 1/8 фіналу

Словацька збірна, якій прогнозували 4-у сходинку, чи максимум боротьбу з Росією за 3-ю, виконала задачу-мінімум і пробилася до стадії плей-офф. Це стало можливим завдяки перемозі над росіянами, прямими конкурентами за 3-є місце, і нічиїй із лідерами квартету англійцями. Словаків важко віднести до когорти фаворитів, чи хоча б середняків турніру, які претендують на щось більше, аніж просто вихід із групи. Але справді небезпечною цю команду робить її лідер атак – Марек Гамшік. Це той футболіст, який може витиснути максимум із напівмомента і "зробити" гру завдяки своїм сміливим індивідуальним діям. Головні сподівання Словакія покладатиме, традиційно, саме на нього.

Орієнтовні склади

Німеччина: Нойєр Хьоведес, Боатенг, Мустафі, Хектор Хедіра, Кроос Мюллер, Озіл, Дракслер Гьотце.

Словаччина: Козачик – Пекарік, Шкртел, Дюріца, Губочан – Печовскі, Куцка, Мак, Гамшік, Вайсс – Немец.

Людина дня. Марек Гамшік – той, хто карає Росію