УКР РУС

"Ніколи не думав, що весь світ нас буде підтримувати": Шмейхель відзначив перевагу Данії над Росією

20 червня 2021 Читать на русском

Голкіпер збірної Данії Каспер Шмейхель розповів про фактор, який може дозволити данцям здобути позитивний результат у грі з Росією.

"Незалежно від того, що станеться завтра, ми зробимо все для виходу в плей-офф. У мене немає сумнівів, що данські вболівальники будуть нас пристрасно підтримувати. Ніколи не думав, що весь світ нас буде підтримувати.

Якщо не обігрувати таку команду, як Росія, то не заслуговуєш на вихід далі, – зірка збірної Данії

Так, у нас поки все ще нуль очок. Але Данія вже була в такій ситуації, і ми завжди показували характер. Завтрашній матч не стане винятком. Ми не повинні недооцінювати наших суперників. Але в першу чергу повинні думати про свою гру. Так, як ви сказали, російських уболівальників на стадіоні не буде. І ми повинні використовувати це на свою користь", – поділився Шмейхель у коментарі Sport24.

Зазначимо, Данія вже завтра зіграє з Росією у рамках 3-го туру групового етапу Євро-2020, початок о 22:00. Данці мають 0 очок після 2 зіграних турів, тоді як росіяни з 3 пунктами посідають 2 місце завдяки перемозі над Фінляндією.

Бельгія створила камбек, переживши "пекло" Данії – убогість росіян приспала фаворита, а де Брюйне розбудив і вивів у 1/8