УКР РУС

Нікіфоров: Після матчу Динамо – Спартак український журналіст підійшов до мене та запитав, чи не соромно мені за те, що продав батьківщину

5 січня 2018 Читать на русском

Колишній захисник збірної Росії Юрій Нікіфоров, який колись змінив громадянство з українського, розповів про сварку з українським журналістом.

Екс-гравець збірної Росії Юрій Нікіфоров в інтерв'ю Eurosport розповів про прийняття російського громадянства та скандальний епізод з українським журналістом після матчу Ліги чемпіонів Динамо – Спартак (3:2).

Вінні Джонс може зіграти тренера в фільмі про Джеймі Варді

"Пропозицію Росії прийняв перш за все тому, що за наступні півроку-рік з останнього матчу за Україну ми з Іллею (Цимбаларем) не отримали жодного виклику. Не знаю, з якої причини, проте на нас поставили хрест. Я завжди говорив і повторюю: ми чекали запрошень і з радістю відгукнулися, якби вони надійшли. Але нас не кликали. А час ішов. І на носі маячив чемпіонат світу в США. Пропускати такі турніри, якщо ти вважаєш себе серйозним футболістом, недозволено".

"Сім'ю ж якось потрібно годувати". Як українські гравці та тренери заробляють на окупованих територіях

"Після матчу Динамо – Спартак український журналіст підійшов і запитав мене: "Чи вам не соромно, що ви продали батьківщину?"

"Мене на секунду реально переклинило. І відповів я, скажімо так, за змістом дуже правильно, а от за формою – досить грубо. Тому що, на мій погляд, журналіст не має права ставити такі питання. Коротше, ми міцно посварилися: послали один одного туди, куди потрібно, і розійшлися", – розповів Нікіфоров.