УКР РУС

Ніхто з "Дніпра" не звертався у ФФУ з приводу невиконання умов контрактів, - Вацко

16 грудня 2015 Читать на русском

Відомий коментатор Віктор Вацко поділився думкою про невиконання умов контрактів клубами перед футболістами, що було прописано у Меморандумі.

"Що таке Меморандум, про який іде мова? Влітку цілий ряд клубів повинні були не отримати атестацію професійних і, як наслідок, не отримати допуску до участі у чемпіонаті УПЛ, оскільки на них були скарги у відповідні футбольні інстанції з боку футболістів, тренерів тощо. ФФУ внаслідок діалогу із розумінням поставилася до цієї проблеми, домовившись із клубами про вирішення питань із заборгованостями до 31 грудня 2015 року. Що й було прописано у документі під назвою Меморандум. Кожен клуб, який мав ці проблеми із своїми гравцями, підписав із ФФУ власний Меморандум, де було чітко вписано прізвища футболістів, із якими цей клуб повинен розрахуватися до вказаної дати.

Що стосується "Дніпра", ніхто із футболістів і тренерів клубу не звертався із заявами про невиконання умов контрактів до контрольно-дисциплінарних органів. А поки заяви немає, поки її не розглянуто. Поки не прийнято рішення, слова залишаються словами", - написал Вацко у своїй конференції.

Читайте також:

Клубам-боржникам УПЛ дадуть відстрочку до кінця сезону