УКР РУС

Нідерланди – Україна: онлайн-трансляція матчу Євро-2020 – як це було

13 червня 2021 Читать на русском

Нідерланди та Україна (3:2) зустрілися у 1 турі Чемпіонату Європи. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Стартовий двобій "синьо-жовтих" на Євро-2020 приймав Амстердам, стадіон Йохан Кройф Арена. Де дивитися матч Нідерланди – Україна онлайн? Поєдинок показали на платформах oll.tv і MEGOGO за підпискою, а також каналі "Україна". Пряма трансляція минула на "Футбол 1" та "Футбол 2". Там же, починаючи з 20:55, можна було переглянути студію "EURO NON STOP". Матч, як і онлайн-трансляція Нідерланди – Україна на "Футбол 24", стартував о 22:00. Це третя дуель нашої збірної проти "помаранчевих" і перша офіційна. У 2008-му Україна розгромно програла на виїзді. Через 2 роки вдома зіграла внічию. Команда Шевченка прагне зламати традицію провалів на чемпіонатах Європи і вперше в історії пройти груповий етап. Перший суперник – відвертий фаворит нашого квартету, який ще й грає в рідних стінах.

Нідерланди – Україна: Ярмоленко з голом турніру пише історію, райський футбол на старті Євро-2020 – Шевченко винен

Шевченко практично не здивував. Якісь вагомі сумніви могли стосуватися хіба що позицій опорника та другого центрального захисника. Наставник збірної України вирішив знайти компроміс між гравцями Шахтаря і Динамо на користь представників київського клубу. Відразу 5 футболістів команди Луческу вийшли в основі. Цю захисну лінію розбавив лише Матвієнко. Натомість 5 легіонерів відповідали за гостроту наших атак.

Нідерланди – Україна – відео голів і огляд матчу

Де Бур не блефував, коли відкривав усі тактичні карти перед грою. Нідерланди протистояли українцям у системі з тріо центральних захисників, двома крайніми і дуетом форвардів. Єдина несподіванка – 21-річного фулбека АЗ Вейндала замінив 30-річний ван Анхольт, який грає за скромний англійський Крістал Пелас.

Нідерланди: Стекеленбург – Тімбер, де Врей, Блінд – Дюмфріс, Ф. де Йонг, Вейналдум, де Роон, ван Анхольт – Депай, Вегхорст

Україна: Бущан – Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Маліновський, Сидорчук, Зінченко – Ярмоленко, Яремчук, Зубков

Запасні: Пятов, Трубін, Соболь, Кривцов, Степаненко, Шапаренко, Марлос, Макаренко, Бєсєдін, Тимчик, Попов, Довбик