УКР РУС

Нідерланди U-21 – Україна U-21: сьогодні "синьо-жовті" зіграють вирішальний матч у відборі до Євро-2019

16 жовтня 2018 Читать на русском

Сьогодні, 16 жовтня підопічні Олександра Головка в Голландії проведуть вирішальний поєдинок відбірного турніру Євро-2019.

Після перемоги над Шотландією молодіжна збірна України 14 жовтня прибула до Дутінхема, де "синьо-жовтим" належить зіграти ключовий матч відбірного турніру Євро-2019. Гостям потрібна лише перемога, і бажано, щоб у паралельному матчі нашої групи в Андоррі піренейці обіграли Латвію. Тоді із 16-ма очками українці матимуть непогані шанси потрапити до плей-офф. В іншому випадку доля нашої команди залежатиме від збігу обставин в інших групах, пише прес-служба ФФУ.

Матчі життя у відборі до Євро-2019 – шанси і розклади збірних України перед фіналом етапів кваліфікації

Головний тренер збірної України Олександр Головко розраховує на 20-х гравців. За рішенням наставника до цього списку не ввійшли три футболісти. Це Валерій Бондар (Шахтар), Олександр Тимчик та Богдан Лєднєв (обидва – Зоря).

Зазначимо, що поєдинок між молодіжними збірними Голландії та України відбудеться сьогодні, 16 жовтня. Стартовий свисток у матчі пролунає о 19:30 за київським часом.

До фінальної стадії молодіжної першості Європи 2019 року потраплять, окрім господаря турніру, Італії, найсильніші команди дев’яти кваліфікаційних груп і два переможці плей-офф. Причому до стиків проб’ються тільки чотири з дев’яти других команд, що матимуть кращі показники в матчах із першою, третьою, четвертою та п’ятою збірними групи (відсіюється аутсайдер).

Українська бригада арбітрів отримала призначенння на матч відбору до Євро-2019 (U-21)