УКР РУС

Ніч чемпіонів на "Кальдероні". Анонс ЛЧ

1 жовтня 2014 Читать на русском

Від таких матчів футбольна Європа вже відвикла. Після того, як Ліга чемпіонів розширила свій формат і перестала бути турніром виключно для переможців національних чемпіонатів, очні зустрічі чемпіонів стали рідкістю.

У другому турі найпрестижнішого європейського клубного турніру однак на вболівальників чекає справжня чемпіонська битва. Сильнішого визначать тріумфатори іспанської Прімери та італійської Серії А - "Атлетіко" та "Ювентус". Поєдинок відбуватиметься на мадридській арені "Вісенте Кальдерон", де "Атлетіко" має намір взяти свої перші очки в турнірі. У першому турі, нагадаємо, підопічні Дієго Сімеоне поступились "Олімпіакосу". А от "Юве" після перемоги над шведським "Мальме" наразі є лідером групи A.

Чинний володар Кубка чемпіонів мадридський "Реал" за другою перемогою у турнірі вирушає до Болгарії, де на іспанський гранд чекає матч проти "Лудогорця". Ще один фаворит групи B "Ліверпуль" також у гостях зіграє проти швейцарського "Базеля". Першої перемоги своєї команди у цьогорічній Лізі чемпіонів чекають вболівальники "Арсенала". Лондонці після виїзної поразки дортмундській "Борусії" приймають "Галатасарай". Команда Юргена Кльопа натомість в Брюселі проекзаменує чемпіона Бельгії - "Андерлехт".