УКР РУС

Незручний суперник завдає чергової поразки. "Дніпро" - "Зоря" - 0:2 (ВІДЕО)

10 травня 2015 Читать на русском

В центральному матчі 23-го туру луганці завдали неприємної поразки дніпровцям.

Хоча команди розділяло аж 13 очок, проте цей матч був надважливим для обох з точки зору турнірного становища, оскільки "Дніпро" міг вийте на друге місце, яке після вчорашнього голепаду зайняв "Шахтар", натомість "Зоря", відірвавшись ще більше від 5-ї "Ворскли", змогла закріпитись на 4-й сходинці. 

"Дніпро" з перших хвилин заволодів ініціативою та провів кілька непоганих атак, однак оборона "Зорі" грала бездоганно. Проте так тривало аж до 27-ї хвилини, коли луганці вийшли в контратаку та завершили її прекрасним голом у виконанні Хомченовського.

У дніпрян нічого в атаці не виходило, натомість другий могла забити "Зоря"... і забила - після чергової контри відзначився Хомченовський.

У другому таймі Маркевич випустив важку артилерію, і моменти у неї були, однак щось путнє біля воріт вони так і не створили - захист та Шевченко діяли на висоті.

У підсумку чергова невдача "Дніпра" у протистоянні із "Зорею" - з 2012 року дніпропетровська команда ще жодного разу не змогла відсвяткувати перемогу: 1 нічия та 5 поразок. 

Зі складами команд та детальніше з перебігом матчу можна ознайомитися за цим посиланням.

"Дніпро" - "Зоря" - 0:2

Голи: Хомченовський, 27, Будківський, 43