УКР РУС

Неймара звинувачують в організації збройного нападу на політика

15 травня 2021 Читать на русском

Форвард ПСЖ Неймар знову опинився в епіцентрі скандалу.

Помічник державного депутата Бразилії Агріпіно Магальяйнш, який також поєднує свою основну діяльність з ЛГБТ-актівізмом, подав позов до суду Сан-Паулу, звинувативши форварда Парі Сен-Жермен Неймара в організації збройного нападу на нього, повідомляє LO-Bianco.

Неймар виявив бажання зіграти в одній команді з Роналду

За інформацією джерела, Магальяйнш вважає головною причиною такого вчинку серію його репортажів про гомофобію з боку Неймара. Магальяйнш також повідомив, що адвокат бразильського форварда Даві де Пайва Коста Тангеріна погрожував йому вбивством. Політик через суд вимагає виплатити йому 1 млн бразильських реалів (приблизно 156 тис. євро) за моральну шкоду. Він також стверджує, що не може продовжувати роботу у звичному режимі через побоювання за своє життя.

Раніше Магальяйнш звернувся до суду від імені асоціації по боротьбі за захист прав членів руху ЛГБТ з проханням почати розслідування стосовно Неймара за висловлювання футболіста на адресу колишнього бойфренда матері форварда, кіберспортсмена Тьяго Рамоса. Магальяйнш стверджував, що під час сварки з Рамосом Неймар заявляв, що геїв слід вбивати.

Топ-10 найбільш високооплачуваних спортсменів планети: Мессі та Роналду поступились скандальній зірці