УКР РУС

Неймар вітає українців та ще 52 чемпіонів у світовому фіналі Neymar Jr’s Five

7 липня 2017 Читать на русском

Зірка Барселони вийде на поле разом з чемпіонами міжнародного футбольного турніру Neymar Jr’s у Бразилії.

7-8 липня Неймар молодший повернеться у Прая-Гранді, Бразилія, щоб коронувати нових чемпіонів світу у своєму авторському турнірі з міні-футболу Neymar Jr’s Five і забезпечити переможцям враження, які залишаться з ними на все життя!

Національні чемпіони з 53 країн, в тому числі українська команда ІнБев Житомир, яка у травні перемогла в Національному фіналі у Києві, змагатимуться у світовому фіналі в Instituto Projeto Neymar Jr, Бразилія. Понад 100 000 гравців взяли участь у другому розіграші турніру, який став справді глобальним явищем. Для переможців найбільшим подарунком буде шанс зіграти проти команди під керівництвом Неймара, у місті, де він виріс.

Neymar Jr’s Five – це справжній футбол, але з неочікуваними правилами. Немає воротарів, і щоразу, коли команда забиває, противник втрачає гравця, що робить 10-хвилинні матчі швидкими, технічними, тактичними і дуже захоплюючими для гравців.

Слідкуйте за світовим фіналом та тим, хто стане чемпіонами 2017 року, у прямому ефірі на Red Bull TV – 8 липня о 18:00.

Програма світового фіналу починається у п'ятницю, 7 липня, з групового етапу національних чемпіонів з 53 країн. Кращі 32і команди пройдуть до етапу плейофф у суботу, із серією очних матчів, які зменшать кількість команд до 16-и, потім до восьми у чвертьфіналі і чотирьох у півфіналі. І нарешті дві найкращі команди розіграють фінальний матч.

Понад 100 тисяч учасників взяли участь у цьогорічному турнірі, в порівнянні з 65-ма тисячами, які зіграли в перший рік.

Для Неймара-молодшого найважливішим у чемпіонаті було бачити, як багато людей з таких різних місцевостей грають у його гру по всьому світу. На будь-якому покритті, за будьякої погоди, та з унікальним відчуттям фану та вмінням розважатися.

"Ніхто не очікував стільки гравців зі стількох різних країн, і я дуже радий бачити людей, які грають саме так як треба грати – разом, у дружбі і з великим задоволенням та фаном", – сказав Неймар-молодший, який готується до чергового важливого сезону з Барселоною та збірною Бразилії. "Це футбол, в який я грав, коли ріс, і я сподіваюсь, що кількість учасників ставатиме все більшою і більшою".

Місце проведення світового фіналу – Instituto Projeto Neymar Jr – приватна, некомерційна організація соціального напрямку, створена гравцем та його сім'єю. Розташована в Jardim Glória, у Прая-Гранді, де Неймар-молодший провів значну частину свого дитинства. Інститут площею 8,400 кв.м. є освітнім та спортивним комплексом, який призначений для 2470 дітей з малозабезпечених сімей віком від 7 до 14 років.

Дивіться світовий фінал Neymar Jr’s Five 2017 – 8 липня о 18:00 у прямому ефірі на Red Bull TV

****

Neymar Jr's Five – унікальний міжнародний футбольний турнір, динамічний формат якого придумав відомий бразильський форвард Неймар. Команди з понад 50-ти країн змагаються в десятихвилинних матчах. Кожен раз, коли одна команда забиває, суперник втрачає гравця. Так триває до того моменту, поки останній футболіст не вибуде з гри. Всього у команді 5 основних гравців та 2 запасних.

Українські відбірні етапи Neymar Jr’s Five пройшли з 22 квітня по 20 травня у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі та Львові. У кожному з міст відбувалися справжні баталії і лише найкращі та найспритніші команди пройшли до фіналу, який відбувся у День Києва – 28 травня – на Троїцькій площі (біля НСК Олімпійський).