УКР РУС

Неймар висунув вимоги ПСЖ: трансфери зірок Реала і Барселони у списку бразильця, – ЗМІ

16 травня 2018 Читать на русском

Нападник збірної Бразилії хоче, щоб ПСЖ придбав топ-гравців, з якими клуб буде сильнішим. Неймар залишиться у Парижі, якщо це станеться.

Екс-наставник Борусії Д Томас Тухель очолив ПСЖ з чіткою метою – поборотися за лігу чемпіонів. Допомогти у цій меті повинен Неймар, перший сезон якого у Франції зіпсувала серйозна травма. Тухель уже провів першу зустріч з 26-річним бразильцем ще перед тим, як його офіційно оголосили головним тренером паризького клубу.

Неймар двічі зустрівся з представниками Мадрида – Реал наближає новий трансферний рекорд

Однак колишнього форварда Барселони важко втримати через зазіхання з боку Мадрида. Відтак Неймар висунув свої вимоги щодо галактичних трансферів гравців Реала, Барселони та Челсі, стверджує Don Balon.

У воротах ПСЖ з нового сезону, за планом Неймара, має грати Тібо Куртуа, а не наявні в команді Ареола чи Трапп. Бельгійський воротар готується покинути Челсі після того, як лондонський клуб не кваліфікувався в Лігу чемпіонів.

ПСЖ – Реал: (не)секретна зброя Зідана

Укріпити середню лінію має земляк Нея Каземіро. Опорний півзахисник Реала є давньою мрією і боса ПСЖ Нассера Аль-Хелаїфі. Цікаво, що бразильський хавбек не програв з Мадридом жодного раунду плей-офф Ліги чемпіонів за 4 сезони, які він грає у "королівському" клубі.

Захисник Барселони Самюель Умтіті може стати 3-м галактичним придбанням парижан. Утім за француза, вартого 60 млн євро, ще доведеться поборотись з Манчестер Юнайтед.

Неймар озвучив умови трансферу в Реал: хто має покинути і прийти в Мадрид, – ЗМІ