УКР РУС

Неймар та Бекхем зустрілись на Паризькому тижні моди та оцінили прикиди один одного

19 січня 2018 Читать на русском

Зірка ПСЖ Неймар, а також екс-півзахисник паризького клубу Девід Бекхем відвідали одну із найважливіших подій в індустрії моди.

Нападник паризького клубу Неймар після розгрому у матчі чемпіонату Франції проти Діжона, в якому бразилець відзначився покером, вирішив відвідати Паризький тиждень моди.

Неймар забив неймовірний гол Діжону, розібравшись з 6-ма суперниками

25-річний форвард прибув на показ Louis Vuitton в оточенні серйозної охорони, проте кільком фанатам таки вдалося сфотографуватись зі своїм кумиром та взяти у нього автограф.

Неймар, який відомий своєю пристрастю до красивого та яскравого одягу, був одягнутий у брендовий бежевий джампер, хромовану куртку та темні штани.

Під час показу нової зимової колекції від Louis Vuitton зірка ПСЖ зайняла місце у першому ряді, де уважно спостерігала за виходом моделей.

Відзначимо, що неподалік від Неймара комфортно розмістилась ще одна легенда футболу – Девід Бекхем. Екс-півзахисник ПСЖ також сидів у першому ряді.

Після заходу селебретіс зустрілись у кулуарах, де тепло обнялись та оцінили прикиди один одного. Додамо, що особливу увагу Девід Бекхем звернув на яскраву куртку Неймара, яка йому припала до душі.

Бекхем використав трек ДахаБрахи для реклами свого бренду