УКР РУС

Неймар шкодує про перехід у ПСЖ, – директор Барселони

18 травня 2018 Читать на русском

Член правління Барселони Хав'єр Бордас прокоментував чутки про перехід Неймара в Реал та можливий трансфер Антуана Грізманна у каталонський клуб.

"Неймар може перейти у будь-який клуб. Особисто я не сильно мрію про трансфер бразильця у Реал. Неймар шкодує про перехід у ПСЖ, це вже стало зрозуміло. У Барселоні його все влаштовувало, тому я думаю, що він справді незадоволений ПСЖ.

Неймар і Роналду хочуть утворити зірковий тандем у Реалі: чи можливо це та як вони можуть грати разом?

Реал? Барселона виграла більше трофеїв, ніж вони. У Барси більше цінностей. Подивіться на останні сезони – у нас трофеїв просто більше. Однак важко заперечити той факт, що Реал є справді прекрасною командою.

Грізманн? Я бачив фінал Ліги Європи і його дубль. Він є дуже сильним гравцем. Вітаю Атлетіко з цим успіхом. Більше нічого не можу сказати", – цитує Бордаса Sport.es.

Останні чутки повідомляли, що Неймар і Реал узгодили контракт. Неймар нібито хоче покинути паризький гранд, але чекає дозволу на трансфер від катарських власників ПСЖ.

А щодо Грізманна, то Барселона знайшла спільну мову з французьким форвардом та планує оголосити про його перехід ще до ЧС-2018.