УКР РУС

Неймар отримав у ПСЖ королівські привілеї – Le Parisien розкриває нові вражаючі подробиці

25 жовтня 2017 Читать на русском

Екс-нападник Барселони може нарешті почуватись щасливо.

Неймар перейшов у ПСЖ тому, що почувався не надто щасливим, повідомив днями Хаві. Тепер усе змінилось кардинально. Весь світ у паризькому клубі крутиться навколо 25-річного нападника.

Найбожевільніші умови трансферів в історії футболу: від мільярда євро до поїдання овечого яєчка

Хоче бразилець бити пенальті та штрафні, незважаючи, що це прерогатива старшого Кавані? Неймар отримує таке право, хай навіть зовні це виглядає як ротація. У наступному сезоні, до слова, гарантоване право на стандарти остаточно перейде до нього. Але це далеко не єдиний випадок унікальних привілеїв зіркового форварда, які створили серйозні проблеми в роздягальні паризького гранда.

Неймар має у своєму розпорядженні 2-х фізіотерапевтів, які займаються виключно його станом здоров'я. Гравці ПСЖ отримали заборону жорстко грати проти нього на тренуваннях. А ще суперзірку звільнили від роботи на оборону, аби він міг яскравіше сяяти в атаці.

Неймар – єдиний з команди Емері, кому дозволено носити власну фірмову сумку та мати спонсорів, яких сам захоче. Усі інші футболісти мають підпорядковуватись у цьому плані рішенням керівництва ПСЖ, інформує Le Parisien. Унаслідок усіх подібних речей атмосфера всередині клубу може ще більш суттєво загостритись найближчим часом.