УКР РУС

Неймар хоче вирішити питання з трансфером до ЧС-2018, Nike планує перехід бразильця в Реал

13 березня 2018 Читать на русском

Форвард Парі Сен-Жермен Неймар не хоче, щоб чутки про трансфер вплинули на його гру на чемпіонаті світу в Росії.

Бразилець попросив батька, щоб той пришвидшив переговори про його відхід з ПСЖ. Неймар прагне визначеності, щоб спекуляції про перехід у Реал не відволікали його від головної мети влітку – ЧС-2018. Про це пише Sport.es.

Золота клітка Катару. Чому Неймар не покине ПСЖ влітку та що йому за це обіцяють

А видання AS додає, що форвард швидше обере Реал, ніж Барселону. У ситуацію несподівано може втрутитись компанія Nike, яка має контракт з 26-річним футболістом. Виробник спортивних товарів збирається переконати Неймара перейти у Реал та частково оплатити цей трансфер. Таким чином Nike хоче отримати від керівництва Реала спонсорський контракт.

Поки що Реал одягається в Adidas. Контракт з німецьким виробником діє до 2020 року. Мадридці отримують від Adidas 40 млн євро щороку. Nike вірить, що трансфер Неймара у столицю Іспанії збільшить шанси на їхню співпрацю з Реалом.

Півроку тому Неймар став гравцем Парі Сен-Жермен за рекордні 222 млн євро. Нещодавно з'явилася інформація про те, що він незадоволений періодом кар'єри в Парижі та попросив батька організувати трансфер в мадридський Реал. У нинішньому сезоні Неймар забив 19 м'ячів у 20-ти матчах французької Ліги 1.