УКР РУС

Неймар дубль - є путівка у фінал Кубка. "Вільяреал" - "Барселона" 1:3 (ВІДЕО)

4 березня 2015 Читать на русском

І у другому півфінальному поєдинку Кубка Іспанії команда Енріке здолала суперника з рахунком 3:1.

У першій дуелі на "Камп Ноу" каталонці здолали "Субмарину" 3:1, тож на виїзд вирушили із непоганим запасом. Він міг би бути ще більшим, якби Неймар не втратив нагоду реалізувати пенальті. Бразилець сповна реабілітувався на "Ель Мадрігалі", оформивши дубль з пасів Мессі та Хаві.

"Вільяреал" тягався на рівних з "Барсою" один тайм, але після безглуздого вилучення Томаса Піни змушений був викинути білий прапорець.

У фіналі "Барселона" зіграє з переможцем пари "Еспаньйол" - "Атлетік", які свій матч-відповідь починають о 23:00

Основні події матчу

На старті зустрічі Мессі подав справа, Неймар зіграв на випередженні і на межі офсайду, а далі - справа техніки. Бразильської, високоякісної.

Черишев на 7-ій з кількох метрів пробив значно вище. У ще одному епізоді росіянин знову стріляє повз ворота. Ще за 5 хвилин В'єтто, якого хоче не один провідний клуб Європи, головою метрів з 11 скинув головою прямо в руки тер Штегену.

Черишев знову отримує вигідний пас, цього разу на 20-ій, але цілить прямо в ногу воротарю "Барси".

Гра остаточно заспокоїлась і проходила без моментів, аби за 6 моментів до кінця 1 тайму не вибухнути. Джонатан Дос Сантос замкнув навіс Уче з лівого флангу, безперешкодно розстрілявши ворота.

По перерві Мессі приклався після сольного проходу, Асенхо парирував. А на 64 хвилині Томас Піна двома ногами ззаду зачепив ноги Неймара, за що отримав пряму червону картку.

Іньєста на 68-ій знайшов у карному Суареса, та Луїс не зміг влучити у ворота. Уругваєць все ж забив своє. Маскерано зі своєї половини закинув "Ель Пістолєро" у прохід, а у штрафному Суарес розібрався зі всіма.

Насамкінець аналогічний рахунок до першого матчу встановив Неймар: м'який навіс Хаві справа, бразилець головою скинув у сітку.

"Вільяреал" - "Барселона" - 1:3 (2:6 за підсумком двох матчів)

Голи: Дос Сантос, 39 - Неймар, 3, 88 Суарес, 73

Вилучення: Піна, 65

"Вільяреал": Асенхо, Маріо, Мусаккіо, Руїс, Жауме Коста, Піна, Трігерос (Гомес, 75), Джонатан Дос Сантос, Черишев (Кемпбелл, 69), В'єтто, Уче (Джовані Дос Сантос, 62)

"Барселона": Тер Штеген, Монтойя, Піке, Маскерано (Ракітіч, 76), Альба, Бускетс, Рафінья (Хаві, 65), Іньєста, Мессі, Суарес, Неймар