УКР РУС

Невтішна перемога Гвардіоли - Каталонія їде у Берлін. "Баварія" - "Барселона" - 3:2

13 травня 2015 Читать на русском

Завдяки силі волі у другому таймі чемпіони Німеччини зуміли розрадити своїх уболівальників перемогою у повторному півфіналі Ліги чемпіонів.

Незважаючи на невдалий другий тайм, "Барселона" шостого червня зіграє у фіналі турніру на берлінському "Олімпіаштадіоні".

"Баварія" доволі жваво розпочала гру, намагаючись забити швидкий гол. Такі бажання призвели до халатних дій і гості могли вже на перших хвилинах забити гол. Однак вдала гра Нойєра у рамці воріт відвернула небезпеку. Не забиваєш ти - забивають тобі. Ця формула справедлива майже завжди. Бенатія залишився не прикритий у карному "Барси" і пробив влучно головою у кут. Надія зажевріла. Однак такі мрії тривали якихось три хвилини, коли ударне MSN гостей організувало гол: Мессі- Суарес-Неймар.

Зрозуміло, що "Баварії" треба було забивати вже чотири голи, аби потрапити у фінал.

Після пропущеного гола "Баварія" поволі приходила до тями, шукаючи шляхи для взяття воріт. Все ж прудконоге MSN знову відзначилось, причому без перестановки доданків: Мессі почав - Суарес передав - Неймар забив. Такий розвиток не знітив "Баварію", яка шукала свій гол. Відзначитись міг Левандовскі, який спершу пробив тер Штегена, однак "барселонський" німець наздогнав м'яч на лінії воріт.

Перші десять хвилин першого тайму нічого особливого не віщували. Виявилось, що таким чином господарі присипали "Барсу". Підопічні Гвардіоли настільки збільшили темп, що "блаугранас" не могли навіть свою половину поля покинути. У моментах, коли "Барса" володіла м'ячем, вона діяла небдало. Саме Тер Штеген "започаткував" другий гол "Баварії", вибивши м'яч у центр поля. Вирішальний удар Левандовскі кіпер "блаугранас" чомусь прийняв за пенальті, намагаючись вгадати траекторію - 2:2.

Надалі "Баварія" продовжувала "місити" підопічних Луїса Енріке, які лише формою нагадували справжню "Барсу". Перевага обернулася у переможний гол Мюллєра.

На другій доданій хвилині Неймар міг оформити хет-трик і принести "Барсі" нічию, проте після класного обіграшу Роде бразилець чомусь вирішив віддати пас на Мессі, а не розстріляти Нойєра.

"Баварія" - "Барселона" - 3:2 (1:2)

Голи: Бенатія, 7, Левандовскі, 59, Мюллєр, 74 - Неймар ,15, 29