УКР РУС

"Невихід Челсі у Лігу чемпіонів – не катастрофа", – Шевченко про шанси свого екс-клубу, Конте і Морату

6 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко проаналізував для Sky Sports стан справ у своїй колишній команді.

Альваро Мората не забиває 10 матчів поспіль?

Я дивився дуже багато його матчів, він імпонує мені. Мората мав багато нагод забити. Думаю, він повинен попрацювати над завершенням атак. Це дуже позитивний факт, коли нападник добре розташовується і має чимало гольових моментів. Саме це тобі потрібно, коли хочеш забивати голи і допомагати команді перемагати.

Зінченко у матчі з Челсі став учасником і героєм епізодів, які шокували англійську пресу і фанатів

Антоніо Конте і шанси проти Барселони

Лише 4 перемоги Челсі в 14 матчах? Я вважаю Антоніо блискучим тренером. Конте виконує фантастичну роботу. Зараз Челсі перебуває у важкій ситуації, але зберігає шанси на вихід у Лігу чемпіонів (до 4-го в таблиці Тоттенхема мінус 5, – прим. "Футбол 24"). Питання переможця в протистоянні з Барселоню все ще відкрите.

Вам краще самим запитати Конте, чи почувається він щасливим (у цій статті Sky Sports називає Шеву особистим другом власника Челсі Романа Абрамовича, який уважно стежить за роботою італійського наставника, – прим. "Футбол 24"). Звичайно, все залежить від результатів. Однак на мою думку, він виконує прекрасну роботу.

Це дуже важкий сезон для клубу. У минулому році Челсі не грав у Лізі чемпіонів, а команда могла зосередитись на тому, щоб виграти Прем'єр-лігу.

Чи буде для Челсі невихід в ЛЧ катастрофою

З дня перемоги в АПЛ минуло трохи часу. Команда грала дуже добре, проте Антоніо втратив кількох важливих гравців, ще деякі травмувались. Для Конте це інший виклик. Він повинен просто виграти декілька матчів. Коли починаєш перемагати, все змінюється.

Не вистачає позитивного результату. Проти Манчестер Юнайтед Челсі зіграв чудовий перший тайм, створював моменти однак під тиском у другому таймі команда почала діяти не дуже добре.

Якщо Челсі не вийде в Лігу чемпіонів, це не буде катастрофою. Однак амбіції клубу – грати в цьому турнірі. Я думаю, що перегони за місце в ЛЧ є досі відкритими.