УКР РУС

Невдахи останніх турів. "Арсенал" - "Карпати". Анонс

22 квітня 2013 Читать на русском

Ще восени кияни боролися за потрапляння в єврокубки, а вже тепер вони випереджають "Карпати", що розташувалися одразу над зоною вильоту, лише на два пункти.

12.04.2012. 18:00. Київ, стадіон "Динамо імені Валерія Лобановського". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті “ФУТБОЛ 24”.

Щоправда, така гра команди, яка весною фактично формувалася наново, цілком зрозуміла і навіть вісім матчів без перемог нікого не дивують. “Карпати” також не виблискують і не перемагали в УПЛ в останніх п'яти матчах, причому в останніх трьох програли. “динамо”, щоправда, програли мінімально, але от львів'яни грали вдома, а в гостях з ними коїться справжня катастрофа - чого варті 0:4 від команди Максимова.

Непросто буде підопічним Костова і в Києві, тим паче що на тижні “зелено-білі” провели непросту кубкову гру проти “Шахтаря”. Кияни також грали з "Чорноморцем", але грали вдома, тож відсутність перельотів є лише плюсом. Та й “Арсенал” з кожною грою зігрується все більше, так що шанси команда виглядає не так безнадійно як на початку весни. Та як би там не було, гратимуть одні з аутсайдерів чемпіонату, хоча це ще зовсім не означає, що матч буде нецікавим. Та все ж таки найімовірнішим варіантом виглядає нічия, тим паче що матч першого кола між цими командами завершився внічию - 1:1.

А ми нагадуємо, що свій прогноз на цей поєдинок, а також на інші ви можете зробити на сторінці додатку “Футбол 24” футбольні прогнози В Контакті.