УКР РУС

Нестеров назвав причини хорошої форми Карпат

19 квітня 2018 Читать на русском

Оборонець львівських Карпат Андрій Нестеров поділився думками щодо форми "левів", які набрали 10 очок в останніх чотирьох матчах української Прем'єр-ліги.

"Секретів немає. Усі хлопці просто викладаються на тренуваннях на 100 %. Переносимо свою роботу й на офіційні матчі. Незважаючи на різні аспекти, колектив об'єднався – без поділу на місцевих і легіонерів. Я завжди готовий допомогти порадою молодим гравцям. Карпатівська молодь здібна.

"Ризик із точки зору безпеки ЧС-2018 я оцінюю, як червоний". Маркіян Лубківський – про агресивну Росію, нечесні вибори у ФФУ і бомбардування Белграда

Не лише я, а й уся команда заслужила на хорошу пресу після гри зі Сталлю. Ми агресивно почали поєдинок і повністю контролювали ініціативу в першій половині гри. Мали забивати ще після голу Карраскаля й знімати остаточно всі запитання щодо переможця. Відзначу також, що ми дисципліновано зіграли в обороні. Але розслаблятися ще рано, тому хочемо перемогти і в в наступному матчі, з Олімпіком докладемо максимум зусиль", – розповів Нестеров у коментарі офіційному сайту Карпат.

Матч 28-го туру УПЛ Олімпік – Карпати відбудеться в неділю, 22 квітня. Початок поєдинку о 22:00.