УКР РУС

Нестандартне рішення Хуанфрана - "Леванте" переміг "Валенсію" у дербі

13 березня 2016 Читать на русском

У 29 турі іспанської Прімери "Валенсія" поступилася "Леванте" із рахунком - 1:0.

Поєдинок-відкриття недільного ігрового дня Прімери, попри ранній старт, видався напрочуд жвавим.

Обидві команди у першій 45-хвилинці мали вдосталь шансів, аби відкрити рахунок у матчі, зокрема варто виділити гострі соло-проходи Фегулі, які завершувались небезпечними, проте невлучними ударами по воротах "левантійців".

Останні ж відповідали пострілами Феддаля, Дайверсона і Россі, проте Алвес у випадку із першими двома справився бездоганно, а там, де бразильський кіпер, здавалось, був безсилим, на допомогу приходила стійка воріт, яка й не дозволила вищезгаданому Россі вивести господарів поля вперед ще до перерви.

До слова, в середині першого тайму Невілл здійснив вимушену заміну - замість Канселу, який зазнав пошкодження в одному із епізодів, на полі з'явився Барраган.

Після паузи колективи, усвідомлюючи ціну помилки, що здатна призвести до поразки, намагалися грати куди уважніже в обороні, ніж у попередні 45 хвилин. Однак "Леванте" все ж зумів віднайти ключа до воріт Алвеса зусиллями Россі, який вдало замкнув вкидання Хуанфрана із аута!

Надалі ж "кажани" нічого змістовного в атаці створити не змогли - чергова поразка "Валенсії" під керівництвом англійського фахівця.

Іспанія. Прімера, 29 тур.

Турнірна таблиця.

"Леванте" - "Валенсія" - 1:0

Голи: Россі, 65