УКР РУС

Несподівано. "Наполі" - "Болонья" - 1:1. ВІДЕО

17 січня 2012 Читать на русском

Здавалося б, у матчі із "Болоньєю" в "Наполі" проблем виникнути не повинно — команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці.

Та й хотілося, аби підопічні Маццарі здобули три очки, адже в такому випадку боротьба за Скудетто ставала ще цікавішою, особливо якщо зважити на те, що “Інтер” також вже здобув шість перемог поспіль.

Матч розпочався очікувано — з атак господарів. Однак на 14-й хвилині помилка захисту неаполітанців дозволила Аквафресці відкрити рахунок. Господарі не дуже перейнялися пропущеним голом і продовжили пробувати пробити атаку “Болоньї”. До перерви їм цього зробити так і не вдалося.

Після 15 хвилин відпочинку було трохи дивно, що Вальтер Маццарі не зробив жодної заміни. Тим паче, “Болонья” заграла гостріше в атаці. Однак лише у першій десятихвилинці другого тайму. Після цього болонці повністю закрилися на власній половині поля та огріхи в їхній обороні таки траплялися. Інша справа, що неаполітанці не змогли як слід скористатися отриманими можливостями. Особливо добре це "вдавалося" Горану Пандеву, який в одному з епізодів не зміг переправити м'яча у ворота Жійє з метра.

Гості ж час від часу організовували контратаки, і виходило це в них хоча й зрідка, проте доволі непогано. Але все ж таки у цьому матчі були винагородженні зусилля саме неаполітанців — на 71-й хвилині м'яч влучив в руку захиснику “Болоньї” і арбітр призначив пенальті. Переграти Жійє для Кавані виявилося нескладно — 1:1.

Господарі побігли за перемогою, однак більше у цьому матчі Жійє так і не капітулював. А на останніх хвилинах більше роботи було у воротаря “Наполі” Де Санктіса, але й він більше одного голу теж не пропустив.

 

“Наполі” - “Болонья” - 1:1 (0:1) (СКЛАДИ)

Голи: Кавані, 71 (з пен.) - Аквафреска, 14

Попередження: Доссена, 89 — Мудінгаї, 34, Морлео, 66, Черубін, 77, ді Вайо, 80