УКР РУС

Несмачний: Я можу зіграти на лівому фланзі в матчі з Хорватією

23 березня 2017 Читать на русском

Екс-захисник "Динамо" та збірної України Андрій Несмачний поділився очікуваннями від матчу "синьо-жовтих" з Хорватією у відборі до ЧС-2018.

"Спрогнозувати результат важко. Ми не знаємо, які будуть склади, яку схему виберуть тренери. Можливо, і суперник нас недооцінить. Хорвати вважатимуть, що до них приїдуть представники чемпіонату України, Туреччини, деякі взагалі без ігрової практики. Нехай так думають, а нам треба розраховувати на себе і показувати свою гру.

Бутко: Якщо тренер вважатиме за потрібне, можу зіграти зліва

Хто може закрити проблемну позицію лівого захисника? Я можу повернутися. Як варіант, може Руслан Ротань зіграти. Якщо серйозно, то такої проблеми в нашій збірній бути не повинно, є багато хороших футболістів, які зіграють зліва на фланзі. До того ж на одну гру будь-який досвідчений гравець може перебудуватися і відіграти там", – сказав Несмачний.

Несмачний: Світ сатани забрав мою молодість і вичавив, як лимон

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко також визначився з остаточним списком гравців на гру, яку обслужить іспанський арбітр Матеу Лаос. Збірна України перед матчем провела збори в Австрії. На грі в Загребі очікується аншлаг.

, а також у Viber