УКР РУС

Несмачний: Тепер шанси 60 на 40 на користь українців

16 листопада 2013 Читать на русском

Екс-футболіст національної збірної України Андрій Несмачний вважає, що французи поплатилися за недооцінку українців, і тепер вони уже не є фаворитами нашої пари. Про це він розповів в інтерв’ю "Футбол 24".

- Андрій Миколайович, здивовані рахунком і змістом учорашнього матчу?    

- А чому я мав здивуватися? Все-таки Франція у своїй групі посіла друге місце, значить не усе гладко в цієї команди. Українці ж останнім часом показують хороший футбол. Тому я б не сказав, що вони мене дуже здивували. Молодці хлопці, зробили хороший заділ. А французи ж вийшли на поле "Олімпійського" з думками про те, що вони уже переможці. Було явно помітно, що вони недооцінили суперника, за що і поплатилися.

- У Франції буде зовсім інший малюнок гри?

- Французи точно гратимуть по-іншому. Їм ж потрібно відігруватися, а тому вони йтимуть уперед. А українці, як показав учорашній матч, здорово грають на контратаках, швидко переходять із оборони в напад. Треба буде скористатися тим, що наші суперники великі сили кинуть в атаку і оголять тил. У нас є хороші і швидкі футболісти, які здатні це зробити.    

- Артема Федецького є ким замінити у матчі-відповіді?       

- Той же Мандзюк є рівноцінною заміною Федецького. Він є таким же хорошим собакою (у хорошому розумінні цього слова), який здатен перекусити того ж Рібері. Думаю, проблем через відсутність Федецького не мало б виникнути.

- Перед учорашнім матчем більшість фахівців говорили, що шанси команди рівні – 50 на 50 або, що 60 на 40 на користь французів. Як ви зараз оціните шанси команд на здобуття путівки на Мундіаль?    

- Усе ті ж 60 на 40 на користь українців. Все-таки фора у два м’ячі – це багато. Головне, щоби наші хлопці відіграли так само здорово, дисципліновано, як і в першому матчі. Тоді ми точно поїдемо в країну диких мавп на чемпіонат світу (сміється).

Розмовляв Гліб Ваколюк