УКР РУС

Несмачний: Світ сатани забрав мою молодість і вичавив, як лимон

20 січня 2017 Читать на русском

Легендарний захисник київського "Динамо" і збірної України Андрій Несмачний виступає на НСК "Олімпійський" як Свідок Єгови.

"Спочатку істину пізнала моя мама, тато був категорично проти, але з часом і він прийшов на зібрання. Спочатку мені було нецікаво, на зібраннях нудно. Вразило, що мама із владної жінки перетворилась на покірну християнську жінку. Це спонукало мене ще в шкільному віці стати нехрещеним возвісником.

Далі мене спокусила кар'єра професійного футболіста київського "Динамо", гроші, слава. Незважаючи на те, що я перестав служити Єгові, батьки у мені не розчарувались. Проявляли терпіння і зберігали надію. Вони допомогли мені побачити зворотній бік медалі, адже страждала моя сім'я через постійну мою відсутність.

А стреси, напруга і травми вибивали мене з колії. Я втрачав радість і задоволення. Батьки бачили мій стан і м'яко напрявляли моє мислення на шлях істини. Незважаючи на гарні пропозиції з закордонних клубів, я залишив професійний спорт. Я зрозумів, що світ сатани використав мене, вичавив, як лимон. Забрав молодість і сили, запропонував взамін фальшиву ілюзію успіху", – розповів Несмачний.

25 найвидатніших українських гравців в історії футболу незалежної України

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу