УКР РУС

Нещастя Адуріса, свято Мессі і шедеври Ігуаїна та Фалькао. 9 тур Прімери. ФОТОпідсумок

22 жовтня 2012 Читать на русском
Created with Sketch.

Нещастя Адуріса, свято Мессі і шедеври Ігуаїна та Фалькао. 9 тур Прімери. ФОТОпідсумок

У 9-му турі Прімери не бракувало іспанських футбольних і не просто так пристрастей - 4 пенальті, 6 вилучень. Вирувало! Лише наприкінці недільного дня люди заспокоїлись і в матчах "Осасуна" - "Бетіс" та "Реал Сосьєдад" - "Атлетіко" не було ні того, ні іншого.

Та шо там, в суто ігровому плані тур, безсумнівно, вдався на славу, особливо суботня частина. Почали з камбеку "Малаги", де Хоакін не забив пенальті, але потім увігнав таки переможний м'яч у сітку "Вальядоліда".

Продовжили класною ремонтадою "Валенсії" на "Местальї". Колишній "Кажан" Аріс Адуріс зробив дубль, двічі виводивши "Атлетік" уперед. У підсумку втрачена перемога і нічия, і все практично на останніх секундах гри.

Далі була буденна перемога "Реалу". Буденна, якби не класнющий гол Гонсало Ігуаїна. А так - ні тобі вилучень, ні драматургії особливої. Хіба що пенальті можна згадати - Кріштіану, як завше у таких іграх, кіпера переграв.

Ну і беззаперечний матч туру, в якому "Депор" на смерть бився з "хуліганами" атаки "Барселони" Мессі та Сеском, але не встояв проти їх величі. А ще там вилучили Маскерано і призначили пенальті у ворота "Барси", що рідко трапляється та ще й в одній грі. А ще Хорді Альба встиг забити у чужі та свої ворота, чим нагадав екс-барселонця Патріка Клюйверта.

А в неділю ще один класний голасо поклав Фалькао Радамель. На 90-й хвилині, зі штрафного - єдиний і вирішальний! "Атлетіко", між іншим, єдина реальна кандидатура на сьогодні у боротьбі з "Барсою" за чемпіонство - в обох команд без поразок і порівну очок.

Використані матеріали - Marca.com, Ligabbva.com