УКР РУС

Несенюк: Європа побачила мордобій на "Олімпійському", а військ Росії на Донбасі не помічає

23 жовтня 2015 Читать на русском

Директор Департаменту із роботи зі ЗМІ "Динамо" Микола Несенюк поділився думкою про інцидент із бійкою на матчі "Динамо" - "Челсі".

"Провокації на матчах "Динамо" відбуваються регулярно і, впевнений, здійснюються одними й тими ж людьми. Як не крутись, як не забезпечуй порядок, а за усім не вгледиш, тим більше, що від провокаторів не знаєш чого очікувати. Вони можуть щось показати (про це вже було), можуть несподівано кудись побігти (це теж було). Після кожного із подібних інцидентів вживаються заходи, аби не допустити подібного ще раз. Але ж фантазія "замовників" подібних "скандалів" невичерпна. Міг би сам запропонувати десяток але не буду, щоб не забирати хліб у професійних провокаторів - їм за це дуже добре платять.

Не знаю, де і як знайшли один одного професійні європейські "борці із футбольним расизмом" та українські професійні футбольні провокатори. А може і не шукали - просто вийшли із різних підрозділів певної організації. Ну самі подумайте - у нас другий рік йде війна із Росією, а поважні європейські інституції ніяк не можуть вгледіти доказів присутності російських військ у Донбасі.

Що поробиш, "Динамо" страждало і страждатиме від цих професійних провокаторів разом із професійними фіксаторами їхніх дій. Сили занадто нерівні. Одне тішить - саме "Динамо", уболівальники якого є стовідсотковими українськими патріотами, так непокоїть цих провокаторів. Значить, їм це пече і навіть припікає. Нам же у цих умовах варто залишатися єдиними і не піддаватися на провокації", - зазначив Несенюк.

Читайте також:

КДК ФФУ закрив сектори ультрас "Динамо" на "Олімпійському" і покарав "Карпати"

"Хуліганство чи расизм?" Віце-президент ФФУ - про бійку на матчі "Динамо" - "Челсі"

"Динамо" можуть покарати за побиття темношкірих фанатів під час матчу з "Челсі" (ВІДЕО)

"Динамо" можуть викинути із Ліги чемпіонів через побиття темношкірих на стадіоні