УКР РУС

Несенюк про звинувачення Маріуполя: Санін державною мовою не лише не говорить, а вірогідно, і не читає

8 травня 2018 Читать на русском

Директор департаменту з роботи зі ЗМІ Динамо Микола Несенюк прокоментував висловлювання Андрія Саніна про те, що у програмці до матчу Динамо з Маріуполем було зображено "не той" логотип клубу гостей.

"Кажуть, що Андрій Санін із Маріуполя зібрався звертатися до комітету з етики Федерації футболу з приводу того, що у програмці до матчу Динамо з Маріуполем було зображено "не той" логотип клубу гостей. Оскільки за програмки у Динамо відповідаю я, то змушений повністю погодитися із Саніним. Справді, лого ФК Маріуполь наш дизайнер взяв із попередньої програмки 2017 року. Тоді жодних нарікань з боку громадянина Саніна не було. Нагадаю, що минулого року сам футбольний клуб із Маріуполя довго не міг визначитися із емблемою і мав на своєму сайті одразу три логотипа на вибір. Першим на сайті клубу висів саме той, що так глибоко образив тепер пильного маріупольця.

Санін: Маріуполь подасть заяву до комітету етики та чесної гри ФФУ проти Динамо

Тож образу ми не вигадали, а взяли безпосередньо у ображеного. Але пишу я це не для того, щоб виправдатися. Бо виправдань мені немає – у тій самій програмці із чайкою не на тому місці надрукована набагато глибша образа – стадіон імені Бойка у Маріуполі програмка назвала стадіоном Іллічівець! Оце так образа! Навіть не знаю, як Андрій Санін цього не помітив. Власне, я здогадуюсь чому – програмка видана українською, а Санін державною мовою не лише не говорить, а вірогідно, і не читає! Та ще не пізно виправити цей прикрий недогляд" – заявив Несенюк на своїй сторінці в Facebook.