УКР РУС

Несенюк: Фонсека вже думав, який костюм вдягне на святкування чемпіонства

17 квітня 2018 Читать на русском

Директор департаменту по роботі зі ЗМІ Динамо Микола Несенюк прокоментував перемогу Динамо в дербі з Шахтарем (1: 0).

"У суботу в Харкові все відразу пішло для Шахтаря не так. Замість анонсованого ще за два тижні аншлагу стадіон заповнився ледве наполовину. І більшість цієї половини підтримувало зовсім не лідера чемпіонату.

Сопко: Шахтар виявився не готовий до агресивної гри Динамо

Динамо на протязі декількох тижнів проголошували нездатним чинити опір "непереможному" чемпіону. А кияни, замість того, щоб розвалитися під тиском всемогутніх бразильців, акуратно закрили всі зони в центрі і на флангах, не даючи нічого зробити.

Потужна пропагандистська машина, яка цілодобово працює на Шахтар через два телевізійних канали і купу інших інформаційних ресурсів, в якийсь момент переборщила. Чи не слід було Паулу Фонсеці заявляти, що Шахтар несправедливо програв Ромі в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, і тому сильніше за якусь Барселону.

Як наслідок – щасливий в особистому житті тренер Фонсека і не збирався аналізувати помилки своєї команди в попередньому турі, коли тільки недостатня майстерність футболістів Вереса дозволила Шахтарю не пропустити. Можливо, він вже думав про те, який саме костюм надягти на святкування чемпіонства і на який танець запросити свою даму", – цитує Несенюка Gazeta.ua.