УКР РУС

Непотрібна нічия. "Арсенал" - "Челсі" - 0:0. ВІДЕО

21 квітня 2012 Читать на русском

У центральному матчі 35 туру АПЛ глядачі отримали цікаву гру, проте нуль голів.

Непереливки доводиться "Челсі". Упродовж якогось мізерного клаптика часу належить зіграти чотири доленосні поєдинки. Із двома першими підопічні Ді Маттео впоралися на "п'ятірку з плюсом" - розбомбили "Тоттнем" на шляху до фіналу Кубка Англії, а також поставили на коліна саму "Барселону". Матч №3, мав величезне значення для розподілу путівок в Лігу чемпіонів наступного сезону, тож програвати не мала права жодна з команд.

"Арсеналу" значно простіше, адже календар не такий насичений, та й шансів знову позмагатися в чемпіонській лізі значно більше. Однак ряд непереконливих матчів проти КПР та "Вігана" стимулювали гордовитого Венгера грати лише на перемогу. Його підопічні і справді вийшли з наміром здобути три очки, однак практично упродовж всього матчу гостям вдавалося напрочуд вміло нейтралізовувати ван Персі та його партнерів.

Лише під кінець матчу "аристократи" дещо розкрилися, адже й самим потрібно було забивати. Обмінявшись кількома небезпечними випадами, суперники так і не зуміли набрати омріяні три очки, а, отже, це на руку їх конкурентам - "Тоттенхему" та "Ньюкаслу".

"Арсенал" - "Челсі" - 0:0

Попередження: Росіцкі, ван Персі, Діабі - Малуда, Кехілл, Босінгва, Коул