УКР РУС

Непереможний Скрипник приймає таких самих "вовків". Анонс 23 туру Бундесліги

27 лютого 2015 Читать на русском

У цьому турі на уболівальників чекає принаймні два принципові поєдинки: у Бремені та Дортмунді.

"Баварія" - "Кельн"

Чемпіонам завадити втретє попісль посісти чемпіонський трон завадить лише диво, а не "цапи". Аби диво було на боці підопічних Ґвардіоли, їм слід випустити на поле Роберта Лєвандовскі. Польський форвард виграв всі свої п'ять ігор проти "Кельна" і забив чотири голи.

"Цапам", незважаючи на свою відносну міць на виїзді, слід покладатися також на фарт. У їхньому складі є старожил, який тепер переважно сидить на лаві запасних, Місьо Бречко. У лютому 2009 року він переміг "Баварію".

"Герта" - "Ауґсбурґ"

"Старій Синьйорі" на старті другого кола вдалось перемогти лише раз  (4 поразки). Другу звитягу столичні очевидно планують здобути у поєдинку з "Аугсбургом", адже лише "Гановер" та "Штутгарт" здобули менше очок у новому році, ніж "Герта".

Зовсім інша ситуація в "Аугсбурга": дві перемоги, дві нічиї, одна поразка у другому колі. П'яте місце і баварські шваби можуть навіть на Лігу чемпіонів зазіхнути.

"Байєр" - "Фрайбурґ"  

"Фармацевти" не можуть повернути форму першого кола. В останньому турі леверкузенці примудрились пропустити гол у доданий час від воротаря "Аугсбурґа"...

"Брайсгауери" хоч і програли "джмелям" (0:3), проте залишили класний слід в іграх з "Гертою" (2:0) та проти "Хофенхайма" (1:1). У цілому, "Фрайбурґ" демонструє небажання покинути Бундеслігу.

"Гановер" - "Штутґарт"

"Боротьба за виживання нас не стосується", - сказав наставник "96-их" Тайфун Коркут перед нічиєю з "Кельном" у минулому турі. Якщо турецький фахівець мав на увазі саме такий результат, то його слова скоро доведеться коригувати: "Гановеру" до зони вильоту бракує чотирьох очок.

Гірше за "Гановер" у другому колі виступає лише "Штутґарт": чотири поразки плюс нічия. В останньому матчі проти "джмелів" шваби діяли дуже невпевнено.

"Борусія Д" - "Шальке"

Після тривалого буксування підопічні Юрґена Кльопа знову розігнались. Вперше у сезоні Дортмунд здобув три перемоги вряд.

"Шальке" у другому  колі вирішив перевірити шальки. Після двох стартових 1:0 проти "Борусії М" та "Гановера", була нічия з "Баварією", поразки від "орлів" та "Реала" в ЛЧ та нічия у Бремені. Що буде у Дортмунді - питання відкрите.

"Хофенхайм" - "Майнц"

"Хофенхайм" потроху забуває невдалий старт. Після трьох фіаско на старті другого кола команда здобула перемогу над "Штутгартом" та нічию у Фрайбурзі.

З новим наставником "Майнц" дав гідну відповідь на поразку у Дортмунді (2:4). З Мартіном Шмідтом "05-і" перемогли у рейнсько-майнському дербі "Айнтрахт" (3:1).

"Айнтрахт" - "Гамбурґ"

Форварди "орлів" Алекс Майєр та Харіс Сеферовіч не виблискують у новому році, як у першому колі, внаслідок чого команда трохи пригальмувала. У грі з "ромбами" "орли" все таки забуватимуть поразку від "Майнца".

"Гамбурґ" після розгрому від "Баварії" (0:8) зумів частково реабілітуватись у грі з "лошаками" (1:1). У цій грі не обійшлось без гіркоти, адже перемогу "Гамбург" втатив у кінці гри.   

"Борусія М" - "Падерборн"

Три перемоги, нічия та поразка - такий доробок "лошаків" у другому колі. Якщо у першості у минулому турі вдалося врятуватись у грі  з "Гамбургом", то у Лізі Європи вийшло навпаки  -"Севілья" виграла обидва матчі з перевагою в один гол.

Новачок у минулому турі випробував на собі потугу "Баварії" (0:6). Після хорошого початку у другому колі "Падерборн" зашкутильгав і перед цим туром опинився на 15 сходинці.

"Вердер" - "Вольфсбурґ"

Один з найпринциповіших матчів туру. "Музиканти" у попередньому турі втратили перші очки у 2015 році. За підсумками першого кола "Вердер" думав, як вибратися з дна. Тепер підопічні Віктора Скрипника не проти і у Європі пограти.

"Вольфсбурґ" на тій ж хвилі, що й "Вердер" - 13 очок у 5 матчах. Найзапальнішим форвардом останнім часом є Бас Дост, який забиває в останніх матчах так, що суперники стали боятися голландця.