УКР РУС

Непереможні лідери зійдуться в очній дуелі. Анонс 9 туру Бундесліги

24 жовтня 2014 Читать на русском

У цьому турі дізнаємося, чи зуміє квартет з вершини турнірної таблиці зберегти "нуль" у графі поразок.

"Вердер" - "Кельн"
Як прореагує бременська команда на 0:6 від "Баварії"? "Музиканти" після чотирьох поразок у п'яти останніх матчах сподіваються нарешті здобути першу перемогу.

"Кельн" після трьох поразок та п'яти безвиграшних ігор у поєдинку з віце-чемпіонами посмакував перемогою. Незважаючи на сім пропущених голів в останніх чотирьох матчах, у "цапів" надалі третій за надійністю захист.

"Борусія Д" - "Гановер"
В останніх 5 поєдинках "джмелі" здобули лише одне очко, програвши чотири гри. Навіть вдома "чорно-жовті" не радують своїх: перемога, нічия і дві поразки.

У "Гановера" три поспіль поразки чи чотири в останніх п'яти матчах, у яких "96-і" забили лише один гол. На виїзді "Гановер" здобув лише одне очко, програвши в гостях останні три матчі.

"Ауґсбурґ" - "Фрайбурґ"
Три перемоги проти п'ятьох поразок, з яких дві в останніх матчах. Захист в "Ауґсбурґа" посередній. Шкутильгає радше напад, який спромігся за 8 матчів лише на 9 голів.

Чи не після кожної гри "Фрайбурґ" слухає на свою адресу дифірамби за хорошу гру, проте врешті-решт ігри закінчуються без звитяг. Нереалізація моментів призвела лише до восьми голів у ворота суперників.

"Хофенхайм" - "Падерборн"
"Хофенхайм" непереможний. Вдома на рахунку у команди дві перемоги і дві нічиї. Непогано грає захист, який у трьох останніх  матчах дозволив забити суперникам три голи. У цілому "Хофенхайм" пропустив лише сім голів.

"Падерборн": Перемога над "Айнтрахтом" перервала триматчеву безвиграшну серію новачка Бундесліги. До цього туру лише у двох команд більше забитих м'ячів, ніж у "Падерборна", в активі якого 13 влучань.

"Герта" - "Гамбург"
В останніх двох домашніх матчах столична команда святкувала перемоги, насамперед завдяки Саломону Калу, який відзначився тричі. На виїзді "Герта" здобула лише очко.

"Гамбурґ": Чотири очка  в останніх двох матчах вселяють у вічного Бундеслігіста надію на прорив. Важливо, що у дію після травми повернувся головний снайпер П'єр-Мішель Ласогга і перервав суху серію двома голами.

"Айнтрахт" - "Штутґарт"
Вісім очок із чотирьох безпрограшних матчів здобув "Айнтрахт", перш ніж програти у минулому турі "Падерборну" (1:3). У чотирьох домашніх іграх "орли" здобули 7 очок.  

"Штутґарт": Другий тайм поєдинку проти "Байєра" вселяє у швабів надію, адже їм вдалося відквитати три м'ячі (3:3). Проте на виїзді шваби здобули лише два очка.

"Байєр" - "Шальке"
"Фармацевти" програли лише раз, проте й з перемогами у них сутужно - лише три. Три останні матчі "Байєр" зіграв внічию, зокрема в останньому турі леверкузенська команда дозволила "Штутґарту" відквитаи три м'ячі.

Після зміни наставника "Шальке" виграв обидві офіційні гри (у першості і ЛЧ). Цю тенденцію слід підтвердити на виїзді, де у "кобальтових" у пасиві три поразки та лише одна перемога.

"Вольфсбурґ" - "Майнц"
"Вовки" на підйомі - три перемоги в останніх трьох матчах. Чотири триочкові виступи  в останніх п'яти іграх дозволили "Вольфсбурґу" осісти на п'ятій сходинці.

П'ять нічиїх та три перемоги і "Майнц" магічно потрапив на третю сходинку. У минулому турі була перша перемога після трьох нічиїх. На виїзді у "05-их" поки що одна перемога.  

"Борусія М" - "Баварія"
"Лошаки" непереможні: 16 очок - найкращий старт сезону для "Борусії" за останні 38 років. Такий результат  - насамперед завдяки захисту. "Ґладбах" пропустив лише чотири голи і чотири матчі відіграв без пропущених голів.  

"Баварія" грає в ейфорії. У чотирьох останніх переможних матчах чемпіони забили 16 голів. Підопічні Пепа Ґвардіоли не пропускають у першості вже 6 турів. Свою теперішню міць "Баварія" продемонструвала нещодавно у Римі - 7:1.