УКР РУС

"Необхідності у внутрішньому розслідуванні я не бачу". Генеральний директор "Буковини" про автогол свого гравця у матчі проти "Оболонь-Бровар".

7 травня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Генеральний директор ФСК "Буковина" Ігор Наболотний прокоментував "Футбол 24" автогол Ігора Бойчука у матчі проти "Оболонь-Бровар", який став результативним у цьому матчі і викликав багато запитань у громадськості.

Ігор Наболотний підтримав футболіста своєї команди і сказав, що ніякої підозри до нього немає:

"Я хочу вам сказати, що це такий рівень гравця. Ні в якому разі не хочу ображати футболіста, але ви повинні розуміти, що Ігор – наш місцевий вихованець. Півтора роки тому він ще грав за ФК "Волока" в чемпіонаті області. Вважаю, що він поки не відповідає рівню гравця Першої ліги, але ми віримо, що він ще досвіду набереться. У нас обмежений кадровий потенціал, тому ми змушені використовувати тих футболістів, які у нас є.

"У мене немає інших футболістів. Це його рівень". Головний тренер "Буковини" про автогол в матчі проти "Оболонь-Бровар"

Необхідності у внутрішньому розслідуванні я не бачу. Я розмовляв з Бойчуком, він у подавленому стані. Зараз футболіст дуже переживає, бо розкрутили на повну цю ситуацію. Будь-які епізоди у футболі бувають, ну сталася така курйозна гольова помилка. Нічого. Психологічний стан гравця зараз не найкращий, але всі футболісти, тренерський штаб і керівництво клубу повністю підтримують нашого футболіста".

Автогол року був забитий в матчі "Оболонь-Бровар" – "Буковина"

, а також у Viber