УКР РУС

"Неможливо змінити людину, якщо вона сама цього не хоче": Венглинський не здивований вилученням Хачеріді

24 квітня 2020 Читать на русском

Екс-нападник київського Динамо та футбольний експерт Олег Венглинський поділився думками з приводу чергових вибриків захисника брестського Динамо Євгена Хачеріді.

"Усі обговорюють чемпіонат Білорусі. Відразу скажу, що я його не дивлюся, оскільки він не викликає у мене великого інтересу. Бачив лише чергове вилучення Хачеріді, яке викликало у мене посмішку.

Хачеріді отримав тривалу дискваліфікацію за скандальне вилучення та неспортивну поведінку

Це ще раз підтверджує, що неможливо змінити людину, якщо вона сама цього не хоче, тож я не здивований. Іноді можу поцікавитися лише результатами матчів", – сказав Венглинський у коментарі офіційному сайту Динамо.

Нагадаємо, у матчі 5-го туру чемпіонаті Білорусі проти Вітебська українець на 85-й хвилині вдарив у власному штрафному майданчику суперника, заробив вилучення і "привіз" своїй команді пенальті. Як наслідок, Динамо поступилось 0:1. Вже у підтрибунному приміщенні Євген вирішив з'ясувати стосунки з головним арбітром матчу. Все це викликало шквал обурення і з'явились чутки про розрив контракту з футболістом. Згодом керівництво брестського клубу оголосило, що Хачеріді залишається гравцем команди, а сам захисник вибачився перед суперником та арбітром.

"Хачеріді міг грати у будь-якій команді світу": історія падіння колишнього динамівця, якому прогнозували велике майбутнє