УКР РУС

Немирна нічия у Дербі. "Бетіс" - "Севілья" - 1:1. ВІДЕО. ФОТО

22 січня 2012 Читать на русском

На "Беніто Вільямарін" не місце відсутності бажання і пристрасного ставлення до виконуваної роботи, коли одне поле ділять протягом 90-та з гаком хвилин дві севільські команди.

Протягом сезону маємо справу з багатьма шедеврами європейського футболу. Але чимало є й сірих матчів, де насилу виконують свої професійні обов'язки гравці або ж бояться бодай трішки відкритися і створити щось путнє біля чужих воріт. А бувають матчі ось такі, де Життя пульсує, де бажання нестримне, де жагучі підкати, максимально можливі швидкості, де панує Щирий Футбол. Свідками саме такого матчу ми й стали пізнього суботнього вечора.

Відкритий футбол, достатня кількість штовханини біля воріт опонентів та й у центрі поля, безліч туалетного паперу, виваленого на поле та за його межі, краса, одним словом, драматургія. Красивим ударом зі штрафного відкрив рахунок Беньят Ечебарія, обвівши стінку без шансів для Хаві Вараса. "Бетіс" мав не одну нагоду збільшити перевагу, однак пропустив контру від "гостей", в якій Хесус Навас навісив на височенного на фоні центрбеків "бетікос" Альваро Негредо, а той ідеально замкнув.

У другій половині моментів дещо поменшало, проте і надалі гострішими і частішими вони виходили саме в "Бетіса". Підопічні Пепе Меля і так пробували, і сяк - і комбінаційно, і ударами здалеку, і заштовхати на добиванні, і завести індивідуальними зусиллями, але суперник все ніяк не давався. Фаціо навіть не стримався і перервав атаку "біло-зелених" ціною другої жовтої. "Бетіс" хотів виграти більше і десь навіть заслуговував на це, однак не спромігся виконати завдання. Класний матч, Браво за боротьбу і старання!

"Бетіс" - "Севілья" - 1:1 (1:1)

Голи: Беньят, 26 - Негредо, 41

Вилучення: Фаціо, 70 ("С", друга жовта)

А ось як все виглядало у вимірі фотокамер