УКР РУС

Немилосердний "музика" Скрипник і летючий голландець Роббен. Огляд 10 туру Бундесліги

4 листопада 2014 Читать на русском

Спробуймо знайти у кожному матчі героя, без якого рахунок матчу міг бути зовсім інакшим.

"Майнц" - "Вердер" - 1:2
Після першої перемоги у чемпіонаті наставник "Вердера" Віктор Скрипник не дав відпочити своїм підопічним, а відправив їх щосили бігати у міський парк.

Напевне дається взнаки стара школа, припускають у Бундеслізі.  Все ж вдало стартувати Скрипнику у Бундеслізі як тренеру допоміг Франко ді Санто. Аргентинський форвард оформив свій перший дубль у Бундеслізі, завдав найбільше серед "музикантів" ударів (4) і продемонстрував найвищу швидкість на полі (33,8 км/год).

"Шальке" - "Ауґсбурґ" - 1:0
Ацуто Ушіда грав потужно і у захисній зоні, і в атаці. Він виграв 75 відсотків своїх дуелей (найкращий показник серед решти гравців поєдинку), найбільше разів володів м'ячем у складі "Шальке" і віддав гольовий пас Класу-Яну Хюнтелару, з якого голландець забив "золотий гол".

"Гановер" - "Айнтрахт"  - 1:0
Хіроші Кійотаке. Саме через жвавого японця команда з Нижньої Саксонії організувала чи не всі атакувальні дії. Кійотаке брав активну участь в обстрілі воріт "Айнтрахта": організував 5 пасів, після яких його партнери завдали ударів по воротах, і сам завдав двох ударів. Японець найбільше набігав серед господарів (11,4 км).

"Штутґарт" - "Вольфсбурґ" - 0:4
Кевін де Бруйне провів дивовижну гру. Вперше у матчі Бундесліги він взяв безпосередню участь у трьох голах (гол та два гольові паси). Бельгієць виграв 63 відсотки дуелей, що для гравця атаки - хороший результат. Набігав Де Бруйне також найбільше (11,8 км).

"Гамбурґ" - "Байєр" - 1:0
Центральний захисник "Гамбурґа"  Оан Джуру легко нейтралізовував "хімічні" атаки суперника, вигравши 82 відсотки своїх прямих дуелей.

"Баварія" - "Борусія Д" - 2:1
Ар'єн Роббен не лише забив переможний гол з пенальті, але й завдав (7) і найбільше підготував (5) ударів по воротах. Голландець також продемонстрував найвищу швидкість (34,6 км/год).

"Борусія М" - "Хофенхайм" - 3:1
Патрік Херман показав прекрасний результат, оформивши свій третій дубль у Бундеслізі і віддавши гольовий пас. Крім того, він завдав ще трьох ударів. Як найшвидший гравець на полі (33,1 км/год) Херман підтримував ритм гри "лошаків".

"Кельн" - "Фрайбурґ" - 0:1
Владімір Даріда у першому таймі, який важко назвати видовищним, був єдиною іскрою на полі. Чех не лише завдав найбільше ударів по воротах (5), але і найбільше пробіг (13,7 км). Коли призначили пенальті, Даріда взяв відповідальність на себе і безвідпорно пробив, забезпечивши "Фрайбурґу" першу перемогу у чемпіонаті.

"Падерборн" - "Герта" - 2:1
Свій дебют у стартовому складі Альбан Меа відзначив прекрасною грою. Найкращий бомбардир минулого сезону у другій лізі забив перший гол у Бундеслізі і завдав по воротах найбільше ударів (6).