УКР РУС

Немчанінов: Умовам у Крилья Совєтов можуть позаздрити багато українських клубів

19 серпня 2017 Читать на русском

Український захисник Дмитро Немчанінов розповів про свій перехід з Олімпіка у Крилья Совєтов.

"Після матчу з ПАОКом в Києві мені розповіли, що мною цікавляться Крилья Совєтов. Озвучили деякі деталі співпраці, мене це зацікавило. Я запропонував домовлятися з Олімпіком, якщо всіх влаштує угода, то я погоджувався на перехід. Але якщо чесно, не думав, що це конкретний інтерес до мене.

Згоден, що з російського чемпіонату неможливо потрапити в збірну України. Я, звичайно, вірив, що можу колись зіграти в жовто-синій футболці, але це нереально. До збірної України зараз викликають тільки гравців, у яких на руках контракти з Динамо і Шахтарем, або ж легіонерів з хороших європейських чемпіонатів. Тому я тверезо оцінював свої шанси і в хмарах не літав.

Поки не можу говорити про рівень ФНЛ, порівнювати її з українським чемпіонатом. Але мене привабило те, що у цієї команди найвищі завдання, ще недавно Крилья Совєтов грали в елітному дивізіоні і зараз прагнуть туди повернутися. Тут чудові умови для підготовки і відновлення, яким, на жаль, позаздрять багато українських клубів. Тут думаєш тільки про футбол, все інше зроблять за тебе люди, які працюють в клубі", – розповів Немчанінов в інтерв'ю Footboom.

Нагадаємо, Немчанінов став гравцем Крилья Совєтов, підписавши контракт на 2 роки.

Немчанінов є вихованцем Динамо, але не грав за основну команду. В активі захисника виступи за Олімпік, Зірку та Волинь. За Олімпік Немчанінов виступав з 2016 року.

Зозуля не потрапив у заявку Бетіса на матч проти Барселони