УКР РУС

Немчанінов: При вдалому збігу обставин, можна боротися за третє місце

20 березня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Донецький "Олімпік" продовжує дивувати і в матчі 22-го туру української Прем’єр-ліги зумів відібрати очки у "Шахтаря" (1:1).

Лівий захисник донецького "Олімпіка" Дмитро Немчанінов поділився з "Футбол 24" своїми враженнями від нічийного результату у грі проти "гірників".

"Емоції після всіх цих ігор тільки позитивні. Відверто кажучи, то в трьох іграх ми здобули більше ніж очікували. Ми розуміли, що буде важко і зі "Сталлю", і з "Ворсклою", і з "Шахтарем", проте ми змогли взяти очки у цих матчах. Думаю, що за цей відрізок ми виконали задачу максимум. Дивлячись на наші результати, вважаю що ми заслуговуємо на те місце, на якому зараз знаходимось.

Чи дивимось на призові місця? А чому ні? Якщо тверезо оцінювати свої шанси і нашу гру, то можна дивитися на ці місця. Зрозуміло, що на Лігу чемпіонів ми претендувати не будемо. Неважливо, яка команда знаходиться на третьому місці. Я кажу лиш про те, що при вдалому збігу обставин, то за третє місце можна буде поборотися. Вчора "Зоря" змогла вирвати перемогу на останніх хвилинах у "Волині". Якщо б в тому матчі лучани змогли взяти очки, а ми вдало зіграли б з "Карпатами" в наступному матчі, то вже б розрив був досить незначним.

У першій шістці зараз буде багато серйозних ігор. Думаю, що після таких наших успіхів, кожна команда буде налаштовуватись на гру з нами відповідно.

З арбітром багато було розмов у матчі проти "Шахтаря", але це все емоції. Вже передивившись матч, охолонувши після гри, можна прийти до висновку, що суддя добре відсудив у тій грі.

Перед грою з "Шахтарем" наш тренерський штаб розставив акценти, хто, як і де мусить грати. На моєму фланзі мені дуже допомагав Сергій Шестаков. Його завданням було не дати Даріо Срні багато підключатися до атак своєї команди. Я повинен був щільно грати з Марлосом. Вважаю, що в першому таймі з цим не зовсім справився. В другому таймі команда діяла більш зібрано і не дала так багато створити моментів "Шахтарю", як в першому таймі".

"Шахтар" не переграв "Олімпік" у Харкові

, а також у Viber