УКР РУС

Немчанінов: Головне для "Олімпіка" – підвищити реалізацію

30 березня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Захисник донецького "Олімпіка" Дмитро Немчанінов в інтерв'ю "Футбол 24" розказав, наскільки важливий результат у матчі 23-го туру УПЛ проти одеського "Чорноморця".

Немчанінов наголосив, що в другому етапі команді доведеться грати проти дуже серйозних суперників, тому необхідно брати очки в матчі проти одеситів:

– Готуємось у звичному режимі, вивчаємо суперника. З точки зору турнірної таблиці для нас це буде дуже важливий матч, як і для "Чорноморця". Якщо вдасться здобути позитивний результат, то ми зможемо забезпечити собі комфортний відрив. З точки зору турнірної боротьби, ця гра буде дуже важлива як для нас, так і для наших суперників.

– Серед команд першої шістки "Олімпік" в цьому сезоні перемагав лише в "Чорноморця". Можна говорити, що результат проти одеситів дуже важливий і з цієї точки зору?

– Слід зазначити, що ми і програвали "Чорноморцю" в першій грі. Неважливо, чи вдавалося нам до цього обігрувати "Зорю" чи "Олександрію". Головне, що і тренерський штаб, і гравці команди розуміють важливість майбутнього матчу. Зараз розпочинається другий етап Прем’єр-ліги, для кожної команди в наступному турі буде ніби фінал. Зараз буде дуже важливо вигравати кожну гру.

– В останніх матчах "Олімпік" дуже добре виглядав. Була нічия в матчі проти "Шахтаря" (1:1), вольова перемога над "Ворсклою" (3:2), мінімальна поразка від "Динамо" на останніх хвилинах зустрічі (0:1). Чи можна говорити про те, що зараз команда виглядає краще ніж в осінній частині чемпіонату?

– Ні, вважаю, що восени ближче до зими ми також перебували у дуже хорошій формі. Після зимової перерви ми зіграли внічию зі "Сталлю". Та гра дала нам поштовх і зараз ми вже вкотилися в сезон. Ми показали достойні ігри і з "Динамо", і з "Ворсклою".

– На даний момент у активі "Олімпіка" 28 забитих голів, з них у ворота команд з першої шістки було забито тільки 4. У ворота "Динамо" і "Зорі" ваша команда не забила жодного голу. Чи не стане це проблемою у наступних зустрічах з вашими суперниками?

Альтернативна таблиця УПЛ 2016/17. Як грали між собою команди першої шістки

– Не думаю, що це стане для нас якоюсь проблемою. Ми розуміємо, куди ми потрапили. Розуміємо, що тут підібрані команди дуже хорошого рівня. На перший план у цих матчах напевне буде виходити психологія футболістів. Головне – підвищити реалізацію, в майбутніх матчах може бути менше моментів для взяття воріт і ними потрібно користатися.

– Не так давно на вашому фланзі ви грали проти Андрія Ярмоленка, у матчі проти "Шахтаря" там діяв Даріо Срна. Зараз доведеться ще по 2 рази зустрітися з цими суперниками. Вам краще грати більше ігор проти таких сильних суперників, чи можливо краще б регламент чемпіонату залишився незмінним?

– Мені дуже приємно, що ми зможемо провести по 4 матчі проти "Шахтаря", "Динамо" і "Зорі". Гра проти таких команд – це стимул для розвитку. В матчах проти таких серйозних футболістів можна довести всім, що ти чогось вартий. Можливо, після таких матчів хтось десь зверне на тебе увагу.

Немчанінов: При вдалому збігу обставин, можна боротися за третє місце

, а також у Viber