УКР РУС

Нельсон: Ми можемо відстрочити чемпіонство "Динамо"

8 травня 2015 Читать на русском

27-річний півзахисник донецького "Металурга" Грегорі Нельсон розповів про те, як складається для команди нинішній сезон.

"Дуже важкий рік склався для нашої команди. Ми не граємо домашні матчі у Донецьку, не тренуємося на нашій базі, не живемо в рідному місті. Керівництво нашого клубу робить все можливе для того, щоб у нас були всі умови для підготовки. Ми, футболісти, робимо все необхідне для того, щоб показувати хороші результати.

У багатьох іграх нам не щастило - на останніх хвилинах ми подарували багато очок суперникам. Грали, ми, завжди на одному рівні. Так, бувають невдалі матчі, але вже дуже багато очок ми втратили.

Для мене нинішній сезон складається дуже нестабільно - добре, потім погано, потім знову добре і, так далі. Це залежить тільки від мене. Ситуація в країні на це не впливає. Якби я знав відповідь... Так, я забив мало - всього один гол. Згоден з тим, що на цій позиції треба більше забивати.

Гра мого співвітчизника Ленса? За нього я не можу нічого сказати, але знаю, що він теж незадоволений своєю грою. І все ж він грає в "Динамо". Якби я забив п'ять голів у сезоні, для мене це було б добре. Думаю, для Ленса п'ять голів мало. Ленс старший за мене на два місяці. Років з 8-ми ми знайомі. Я грав в АЗ, а він починав в "Аяксі". Потім він перейшов в АЗ, де ми грали разом.

У чемпіонаті залишилося всього 4 гри. Напевно "Динамо" буде чемпіоном України. Але ми можемо відстрочити їх чемпіонство. Звичайно, хочеться виграти у "Динамо", але головне - не програти", - зазначив Нельсон.