УКР РУС

Нехай живе інтрига! "Борусія" - "Наполі" - 3:1. ВІДЕО

27 листопада 2013 Читать на русском

"Борусія" у фантастичному за змістом поєдинку здолала "Наполі".

Дортмундці зуміли відкрити рахунок вже на 10 хвилині зустрічі. Арбітр угледів порушення правил Фернандеса на Лєвандовскі у штрафному майданчику неаполітанців, а вирок чітко реалізував Ройс. Вже через чотири хвилини "джмелі" могли подвоїти перевагу в рахунку, однак Лєвандовскі схибив з вигідної позиції. Згодом, "партинопейців" виручив Рейна, перевівши на кутовий класний удар зі штрафного від Ройса.

Перший по-справжньому небезпечний момент у "Наполі" відбувся на 23 хвилині. Пандєв, вигравши позицію у захисника, не зумів завдати чіткого удару по воротах Вайденфеллера. Після цього, Кальєхон, пошивши у дурні Дурма та Бендера, вийшов на ударну позицію та влучив у стійку. На моменти "партинопейців" Дортмунд відповів ударом Мхітаряна, якому вдався сольний прохід з центру поля. А ще через декілька хвилин Лєвандовскі не реалізувув вихід віч-на-віч - Рейна знову на висоті.

У другому таймі темп гри не змінився. "Наполі" старався атакувати позиційно, а дортмундці діяли на контратаках. Одна з таких завершилась голом Куби після класної передачі Ройса. На 71 хвилині Інсіньє подарував Бенітесу та Ко надію, реалізувуваши вихід на побачення з Вайденфеллером. Однак жила вона лише 7 хвилин - Обамеянг забив після передачі Лєвандовскі.

"Борусія" здобуває заслужену перемогу та наздоганяє "Наполі" у турнірній таблиці. У цій групі інтрига житиме до останньої хвилини останнього туру.

Склади команд...

"Борусія"  - "Наполі" - 3:1

Голи: Ройс, 10 (з пенальті), Блащиковскі, 60, Обамеянг, 78 - Інсіньє, 71