УКР РУС

"Нехай у фіналі Юнацької ліги УЄФА зустрінуться дві українські команди": Козловський мріє про збірну з вихованців Руха

22 травня 2022 Читать на русском

Президент львів'ян Григорій Козловський відреагував на потрапляння клубу до єврокубків за підсумками дограних матчів чемпіонату U-19.

"Це історичний та епохальний день для нашого клубу. Ми ще кілька років тому не могли й мріяти про такі результати. Перемога у чемпіонаті України та можливість взяти участь у Юнацькій лізі УЄФА – це великий досвід для хлопців. Вони заслужили це своєю грою та роботою.

Рух U-19 зіграє у Юнацькій лізі УЄФА – львів'яни обійшли Динамо і завершили чемпіонат на першому місці

Я можу порівняти цю радість із нашим першим чемпіонством у першості області. Тоді ми вперше щось виграли. Нині це інший рівень.

Ці футболісти – майбутнє нашої країни. Я мрію, щоб в основному складі збірної України грали одинадцять гравців нашої академії. Ми рухатимемося до цієї мети крок за кроком. Наші молодші вихованці нерідко їздять на міжнародні турніри. Вони вже обігравали ПСЖ, ПСВ, Порту. Для них немає значення, проти кого грати.

Тепер наступного сезону в Юнацькій лізі УЄФА можуть зіграти відразу три українські команди. Я цього дуже хочу. Вболіватиму за Динамо і Шахтар. Нехай у фіналі зустрінуться дві українські команди. Це мрія, але щоб вона справдилась, потрібно багато працювати. Так казав покійний Лобановський", – сказав Козловський у коментарі "Футбол NEWS".

Нагадаємо, молодіжній команді Руха дозволили дограти два з трьох пропущених турів першості, що дозволило їм тріумфувати у чемпіонаті U-19.

Росія напала на Україну: матч збірної скасований, смерть вихованця Карпат, революційний варіант проведення УПЛ (LIVE)