УКР РУС

Недисципліновані віслюки. "Ювентус" - "Наполі" - 4:2. ВІДЕО

11 серпня 2012 Читать на русском

"Маленькі віслюки" - одне із прізвиськ "Наполі". Та після поєдинку за Суперкубок Італії хочеться кількох гравців цієї команди називати просто віслюками.

Суперкубок Італії
завершено
-

А все тому, що через недисциплінованість кількох гравців підопічні Маццарі догравали у меншості. Вилучені були Пандев та Суніга. Перший - через те, що надто сперечався з боковим суддею щодо зафіксованого офсайду, а другий настільки активно вів єдиноборства на полі, коли ситуація зовсім того не вимагала, що награв на дві жовтих картки. Та до згаданих епізодів рахунок вже був 2:2.

Обидві команди жваво розпочали гру, але до ударів по воротах справа не доходила довший час. Та на 27-й хвилині захисники “Ювентуса” не встежили за Едінсоном Кавані, який, уникнувши офсайду майже в центрі поля, вийшов на побачення із Буффоном і з другої спроби переграв його.

Та рівно через десять хвилин новачок туринців Асамоа відважився на удар з льоту і пробив точнісінько у ближній кут — 1:1. Тільки от на перерву командам за нічийного результату піти не вдалося - Пандев у стилі Панєнки (хоча й не з пенальті) вдруге у матчі змусив Буффона капітулювати.

Як засвідчив другий тайм, гравці “Наполі” занадто швидко вирішили грати на утримання рахунку, хоча до 72-ї хвилини їм це й вдавалося. Саме тоді Вучініч, втретє впавши у карному “Наполі”, таки змусив арбітра повірити у порушення правил. Пенальті бездоганно виконав Відаль.

До завершення основного часу рахунок так і не змінився, але сталося два вже згадані вилучення, які й зіграли ключову роль у підсумковому результаті.

В екстра-таймі “Ювентус”, зусиллями Бонуччі та Вучініча, двічі скористався чисельною більшістю. Спроби ж неаполітанців атакувати виглядали дуже кволими.

4:2 - “Ювентус” входить у сезон із завоювання трофею. Ну а гравцям “Наполі” потрібно попрацювати над дисципліною.

Детальніше ж про матч Вам почне розповість наша онлайн-трансляція “Ювентус” - “Наполі”.

“Ювентус” - “Наполі” - 4:2 (1:2)

Голи: Асамоа, 37, Відаль, 72 (з пен.), Бонуччі, 97, Вучініч, 101 - Кавані, 27, Пандев, 41

“Ювентус”: Буффон, Бонуччі, Лусіо, Бардзальі, Ліхтштайнер, Відаль, Пірло, Маркізіо, Асамоа, Джовінко, Матрі

Запасні: Джаккеріні, Падоін, Квальярелла, де Чельє, Вучініч, Марроне, Сторарі

“Наполі”: Де Санктіс, Каннаваро, Брітос, Кампаньяро, Суніга, Гамшік, Інлер, Бехрамі, Маджо, Пандев, Кавані

Запасні: Варгас, Фернандес, Інсінье, Ароніка, Гаргано, Розаті, Доссена.