УКР РУС

"Не знаю, чому це не мій гол, напишу в АПЛ", – Ярмоленко дотепно прокоментував перемогу над Манчестер Юнайтед

30 вересня 2018 Читать на русском

Вінгер Вест Хема Андрій Ярмоленко поділився емоціями після перемоги своєї команди над Манчестер Юнайтед в матчі 7 туру АПЛ 2018/19.

Вест Хем в поєдинку 7 туру АПЛ продовжив позитивну серію, обігравши Манчестер Юнайтед. Після жахливого старту чемпіонату в останніх 3-х турах лондонці взяли 7 очок, хоча їхніми суперниками були Евертон, Челсі та команда Жозе Моурінью.

Вест Хем – Манчестер Юнайтед: Ярмоленко з низьким балом і відібраним голом, антирекорд АПЛ і вбивча ефективність

Андрій Ярмоленко, який став співавтором другого гола у ворота Давіда Де Хеа, не приховував свого задоволення від підсумку поєдинку. Нагадаємо, після удару українця та рикошету від Лінделефа м'яч влетів у ворота. Спочатку Ярмоленка вказали автором забитого м'яча, проте пізніше взяття воріт вказали як автогол захисника.

"Не знаю, чому це не мій гол, напишу в АПЛ. Думаю, що це був чудовий день для нас – команди і фанатів. Це була відмінна перемога, ми щасливі.

Вест Хем зіграв добре. Ми продемонстрували більш атакувальний футбол, ніж у зустрічі проти Челсі. Вважаю, це була хороша гра для нас.

Ми повинні робити крок за кроком. Звичайно, сьогодні ми насолоджуємося, але в понеділок треба концентруватися на наступному матчі, який ми також повинні виграти", – цитує Ярмоленка офіційний сайт Вест Хема.

Наступний поєдинок Вест Хем проведе 5 жовтня проти Брайтона.

Ярмоленко проти Манчестер Юнайтед: посередні оцінки від англійських ЗМІ, віра у перспективи та відзнака від Моурінью