УКР РУС

"Не збавляти темп": екс-форвард збірної України дав надважливу пораду підопічним Шевченка на матч з Австрією

21 червня 2021 Читать на русском

Колишній нападник збірної України Олександр Паляниця закликав "синьо-жовтих" боротися з австрійцями до останньої секунди і грати лише на перемогу.

"Коли я їхав грати до Австрії, то думав, що там рівень футболу слабший. Але виявилося, що перші 3-4 команди демонструють достатньо високий клас. Стиль австрійських команд з того часу мало змінився – вони вважають за краще діяти в силовій манері і сконцентровані на підготовці гравців для німецької Бундесліги.

Шапаренко назвав головну небезпеку Австрії для збірної України у вирішальному матчі Євро-2020

Що стосується матчу Україна – Австрія, то я вище оцінюю шанси підопічних Андрія Шевченка. Упевнений, що вони майстерніші, та й діють різноманітніше, креативніше. Тільки одне побажання: навіть перемагаючи – не збавляти темп! Забудьте, що вас влаштовує нічийний підсумок. Інакше в битві з настирливими, фізично міцними австрійцями можуть виникнути проблеми", – сказав Паляниця у коментарі Meta Ratings.

Нагадаємо, поєдинок проти Австрії, який стане для збірної України вирішальним у боротьбі за вихід у плей-офф Євро-2020, відбудеться вже сьогодні, 21 червня. Початок зустрічі о 19:00.

"Вимкніть приймачі!" Австрія боїться повторити з Україною велику ганьбу – як Das Team написала чорну сторінку історії