УКР РУС

"Не впевнений, що зміг би так": Ярмоленко розповів про стосунки зі Степаненком після того, як вдарив гравця Шахтаря

20 червня 2021 Читать на русском

Вінгер Вест Хема та збірної України Андрій Ярмоленко досі шкодує, що ударив Тараса Степаненка.

"Штрафу не було. Ніякого. Але якби оштрафували хоч на 100 тисяч, я б заплатив. Якщо дурень, то дурень. Зробив погано – плати. Зараз у нас з Тарасом чудові стосунки. Тарас – мужик, зміг прийняти цю ситуацію, зміг нормально зі мною спілкуватися. Я не впевнений, що зміг би так, якби хтось так вчинив зі мною. Він – взагалі красень, я йому за це вдячний.

Ярмоленко оцінив можливість переходу в Шахтар

Ще раз скажу: мені дуже соромно. Коли запитують, що саме в житті я б хотів змінити, то я б, напевно, вибрав цей момент. Цей вчинок – взагалі фу. Буває, коли падають штори, і ти не контролюєш, що робиш. Ти це зробив, розумієш, що не правий, але відходити від своєї позиції вже не можна. Тільки через якийсь час, коли ти заспокоївся. Це не день, не тиждень", – сказав Ярмоленко в ефірі програми Вацко Light.

Нагадаємо, цей інцидент трапився у травні 2016 року. Тарас Степаненко під час святкування гола у ворота Динамо, показав уболівальникам киян емблему Шахтаря. За це його вдарили Домагой Віда та Андрій Ярмоленко. Конфлікт двох гравців збірної України став найбільш обговорюваною темою в пресі і позначився на виступі команди на Євро-2016, де українці програли 3 матчі, не забивши жодного гола.

Конфлікт Ярмоленко - Степаненко. Про цинізм і тонни лайна