УКР РУС

Не сантиметрового, а декількаметрового! Огляд 16 туру Бундесліги

16 грудня 2013 Читать на русском

Проаналізуймо передостанній тур першого кола вустами наставників команд.

"Герта" - "Вердер" - 3:2
Йос Люхукай: "Не у всіх епізодах ми грали добре. У цій відкритій грі нам поталанило втримати переможний рахунок".

Робін Дут: "Кожен м'яч поблизу нашого карного майданчика приносив загрозу. На виїзді не часто вдається забивати три голи та ще й здобувати очки. Ми опинились у смузі невдач".


"Баварія" - "Гамбурґ" - 3:1
Пеп Ґвардіола: "У моїх підопічних напевне вже в голові відпустка та клубний мундіаль у Марокко. У другому таймі у нас виникли проблеми. Як і у грі з "Ман Сіті", ми легко почали втрачати м'яч. Оскільки у нас хороші гравці, то нам слід уникати такий ситуацій. Цей рік неймовірний для "Баварії". Тепер ми у Марокко повинні здобути наступний титул".

Берт ван Марвейк: "Якби ми показали таку гру у попередньому  турі, то у нас було б на три очка більше. Однак що вдієш у поєдинку проти, напевно, найкращої команди світу? У другому таймі ми грали краще і могли навіть здобути очко. Нам забракло впевненості на завершальній стадії, тому я незадоволений".


"Хофенхайм" - "Борусія" Д - 2:2
Маркус Ґіздоль: "Ми здобули очко у грі проти нашого футбольного еталона. Це була шалена гра, якій нічого не бракувало. На очко ми заслужили важкою працею".

Юрґен Кльоп: "Це була інтенсивна гра. Мої хлопці упродовж всього ігрового часу продемонстрували волю до перемоги. У першому таймі нам  все ж трохи не поталанило. Врешті-решт ми могли заслужено як і перемогти, так і програти".


"Гановер" - "Нюрнберґ" - 3:3
Мірко Сльомка: "Після того, як ми пропустили гол, пішла відкрита гра без концентрації та порядку. Звісно, що нам поталанило зрівняти рахунок, проте команда показала характер".

Ґертьян Вербек: "Другу половину першого тайму ми зіграли добре. Після перерви ми також мали декілька шансів, проте вже не були господарями на полі. Всі ж бачили, що другий гол "Гановер" забив з офсайду, причому не з сантиметрового, а декількаметрового".


"Майнц" - "Борусія" М - 0:0
Томас Тухель: "Захисні дії проти суперника вимагали від нас  багато відваги та впевненості. Найважливіше те, що ми зуміли провести всю гру у повній зосередженості".

Люсьєн Фавр: "Нічийний рахунок - закономірний результат. "Майнц" добре зіграв і був дуже зосередженний. Нам було важко знайти щілину у захисті, незважаючи на нашу хорошу гру. У цілому я задоволений".


"Ауґсбурґ" - "Брауншвайґ" - 4:1
Маркус Вайнцірль: "Ми заслужено перемогли, хоча розпочали гру доволі важко. Я б назвав наше положення у турнірній таблиці фантастичним: ми на 13 очок відірвались від небезпечної зони".

Торстен Ліберкнехт: "Ця грала стала відображенням ігрової картини з минулого тижня. Перші 20 хвилин ми зіграли дуже добре. Перед пенальті у нас були лише поодинокі помилки, а потім почався справжній 10-хвилинний конфуз, якого я ще ніколи не бачив. Терпець нашим уболівальникам увірвався, тож нам слід налаштовуватися на атаку".


"Вольфсбурґ" - "Штутґарт" - 3:1
Дітер Хекінг: "Саме так ми планували завершити нашу попередню домашню гру. Хлопці віддали багато сил, хоча гра нам не вдалася, як це було останнім часом. Перемога заслужена".

Томас Шнайдер: "Розчарований, що ми програли, адже хлопці продемонстрували дуже хорошу гру. На жаль, у ключових моментах нам не поталанило. У нас було багато нагод для гола, проте ми змарнували їх, на відміну від суперника".


"Шальке" - "Фрайбурґ" - 2:0
Йєнс Келлєр: "Ми провели не найкращу гру. У першій  половині ми зіграли погано - у нас тремтіли ноги. На щастя, нам поталанило у небезпечних моментах. Задоволені перемогою, яка дуже потрібна команді."

Крістіан Штрайх: "Хлопці сьогодні провели 25 гру у сезоні. Ми на грані сил. У нас вже нема сил, аби по-справжньому боротись. У другому колі ми спробуємо неможливе перетворити на можливе".


"Байєр" - "Айнтрахт" - 0:1
Самі Хююпія: "У першому таймі ми зіграли не на нашому рівні. Ми були надто повільні і мало рухалися. У другому таймі ми значно покращили гру, проте без гола ніколи не перемагають".
 
Армін Фе: "У першому таймі ми добре трималися і не допустили небезпечних моментів біля наших воріт. У другій половині наші "уколи" перетворились на гол. У другому колі ігор буде не менше, проте якщо у підсумку ми залишимо позаду три команди, то ми таки чогось навчимось. Буде прикро, якщо ми покинемо Бундеслігу".